Αθωώθηκε για το «κορονοπάρτι» ο πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας: «Τους είχε καρφώσει ο γιατρός από πάνω»

Newsroom
Αθωώθηκε για το «κορονοπάρτι» ο πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας: «Τους είχε καρφώσει ο γιατρός από πάνω»
Με τη διαδικασία του Αυτοφώρου, είχαν διανυκτερεύσει στο τμήμα, ενώ την επόμενη μέρα παρουσιάστηκαν στον Εισαγγελέα. Τελικά σύμφωνα με την απόφαση όλοι αθωώθηκαν.

Μπορεί να πέρασε σχεδόν ενάμιση χρόνος, αλλά τελεσιδίκησε η υπόθεση με το «κορονοπάρτι» - σε περίοδο που απαγορεύονταν ρητά οι συναθροίσεις- του επιχειρηματία και προέδρου ποδοσφαιρικής ομάδας στη Θεσσαλονίκη, καθώς το δικαστήριο τους αθώωσε.

Όπως αναφέρει το GRTimes, το «πάρτι» είχε λάβει χώρα πριν ενάμιση χρόνο σε πολυτελές διαμέρισμα της Λεωφόρου Νίκης στην παραλία Θεσσαλονίκης.

Ο 50χρονος ο οποίος διαμένει εκεί με την τετραμελή οικογένεια του υποδέχτηκε στο σπίτι μια αντίστοιχη αριθμητικά οικογένεια φίλου του, ο οποίος διέμενε στο ακριβώς διπλανό διαμέρισμα προκειμένου να δειπνήσουν όλοι μαζί.

Βέβαια αυτές οι συναθροίσεις εκείνη την περίοδο δεν επιτρεπόταν, λόγω των ειδικών υγειονομικών πρωτοκόλλων που είχαν θεσπιστεί, όπως θα πει και ο δικηγόρος του επιχειρηματία Θάνος Καρατσιωλης μιλώντας στο GRTimes.gr.

«Το βασικό επιχείρημα ωστόσο που οδήγησε στην αθώωση του, ήταν ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι βρέθηκαν αρνητικοί στον μοριακό έλεγχο που έκαναν τις επόμενες ώρες μετά το πάρτι όπως του συνέστησαν να κάνουν οι ειδικοί για να αποδειχτεί ότι δεν υπήρχε διασπορά της μεταδοτικής νόσου.

Να πούμε ότι η καταγγελία έγινε -όπως προέκυψε έπειτα από έρευνα μου- από ένοικο της πολυκατοικίας, γιατρό συγκεκριμένα, ο οποίος διαμένει στον πάνω όροφο της πολυτελούς πολυκατοικίας.

Η αστυνομία ήρθε εκείνο το βράδυ, συνελήφθησαν όλοι οδηγήθηκαν στο ΑΤ Λευκού Πύργου με τη διαδικασία του Αυτοφώρου, διανυκτέρευσαν στο τμήμα, ενώ την επόμενη μέρα παρουσιάστηκαν στον Εισαγγελέα. Τελικά σύμφωνα με την απόφαση όλοι αθωώθηκαν», καταλήγει ο κ. Θάνος Καρατσιωλης.