Η βόλτα με το ποδήλατο κατέληξε σε τραγωδία: Νεκρός 15χρονος στην Αρκαδία (vid)

Newsroom
Η βόλτα με το ποδήλατο κατέληξε σε τραγωδία: Νεκρός 15χρονος στην Αρκαδία (vid)
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 15χρονος βρέθηκε πεσμένος στη μέση του οδοστρώματος, αιμόφυρτος και χτυπημένος στο κεφάλι.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε μια βόλτα ανηλίκων με τα ποδήλατά τους στην Τρίπολη. Ένας 15χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου του στο 39,7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης – Λεβιδίου-Νεμέας και βρέθηκε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Τα τρία παιδιά είχαν πάει να παίξουν με τα ποδήλατα και ο 15χρονος βρέθηκε πεσμένος στη μέση του οδοστρώματος, αιμόφυρτος και χτυπημένος στο κεφάλι. Το ένα από το άλλα δύο ποδιά έτρεξε βοήθεια, ειδοποιήθηκε και ο πατέρας του παιδιού και κάλεσαν και την αστυνομία για να στείλει ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε γρήγορα.

Ο15χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς κατέληξε.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι το ποδήλατο του 15χρονου συγκρούστηκε με προπορευόμενο ποδήλατο που οδηγούσε 13χρονος, ωστόσο η οικογένειά του μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» του STAR, ανέφερε ότι μάλλον δεν υπήρξε σύγκρουση, αλλά ίσως να μπερδεύτηκαν τα ποδήλατα, με αποτέλεσμα την μοιραία πτώση του 15χρονου. Προανάκριση για τα αίτια της σύγκρουσης των δύο ποδηλάτων διενεργεί το τμήμα Τροχαίας της Τρίπολης.