Το Allou Fun Park απαντά για τους επιβάτες σε κάθε βαγόνι: «Τρεις είναι… ενδεικτικά» (vids)

Newsroom
Το Allou Fun Park απαντά για τους επιβάτες σε κάθε βαγόνι: «Τρεις είναι… ενδεικτικά» (vids)
Το Allou! Fun Park απάντησε στον δικηγόρο των τραυματιών πως οι 3 επιβαίνοντες είναι ενδεικτικός αριθμός και όχι περιοριστικός.

Ανακοίνωση απάντηση εξέδωσε το Allou! Fun Park, αναφορικά με τους πόσους σε αριθμός επιβάτες θα πρέπει να έχει κάθε βαγόνι, στο παιχνίδι στο οποίο επέβαιναν οι τραυματισμένοι νεαροί.

Ο δικηγόρος των θυμάτων του ατυχήματος στο Allou! Fun Park, Βασίλης Καπερνάρος, είχε αποκαλύψει έγγραφο από την έκθεση της ελέγκτριας εταιρείας του συγκεκριμένου παιχνιδιού, όπου αναγράφεται ότι έπρεπε να επιβαίνουν 3 άτομα ανά βαγόνι-βάρκα, ενώ την ώρα του ατυχήματος ήταν μέσα 4 άτομα.

Το Allou! Fun Park απάντησε λοιπόν πως οι 3 επιβαίνοντες είναι ενδεικτικός αριθμός και όχι περιοριστικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια ανακοίνωσης του πληρεξουσίου δικηγόρου των τραυματισθέντων, κυρίου Βασίλη Καπερνάρου, στην οποία κάνει μνεία σε έγγραφο της TUV HELLAS από το οποίο δήθεν προκύπτει ότι στο παιχνίδι LA ISLA επιτρέπεται η επιβίβαση 3 ατόμων ανά βάρκα, κρίνεται σκόπιμο να δημοσιοποιηθεί η θέση μας προς αποκατάσταση της πραγματικότητας:

» Το εν λόγω έγγραφο της TUV HELLAS αναφέρει επιβίβαση 3 ατόμων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ήταν υποχρεωμένη να αναγράψει και επιτρεπόμενο μέγιστο βάρος. Περαιτέρω από το manual του κατασκευαστή ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ επιτρεπόμενων ατόμων ή μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος.

» Το manual θέτει ως μοναδική προϋπόθεση για την χρήση του παιχνιδιού, την καλή λειτουργία του παιχνιδιού. Εξάλλου το εν λόγω παιχνίδι La Isla, από τον ίδιο κατασκευαστή, λειτουργεί σε άλλα τέσσερα (4) πάρκα στο εξωτερικό, ήτοι Silverwood, White water west, Ocean city fun και Vancouver’s playland και σε όλα τα ανωτέρω πάρκα ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ (4)άτομα ανά βάρκα.

» Δια της παρούσας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους επισκέπτες του Allou ! Fun Park οι οποίοι εξακολουθούν να επισκέπτονται το πάρκο μας μετά το ατυχές συμβάν της 6/9/2022 δείχνοντας εμπράκτως την εμπιστοσύνη τους και την στήριξή τους στην εταιρεία μας.

» Τέλος, ενημερώνουμε ότι εξακολουθεί να υπάρχει η πρόθεση συνδρομής στους τραυματισθέντες και γι’ αυτό τον λόγο ο πληρεξούσιος δικηγόρος μας κύριος Μιχάλης Δημητρακόπουλος επισκέφτηκε στο γραφείο του τον κύριο Βασίλη Καπερνάρου και έγινε μια ειλικρινής συζήτηση που επί του παρόντος δεν έχει υπάρξει συμφωνία».