Υπάλληλος σώζει γυναίκα με το μωρό της από κλέφτη: Του χίμηξε και τον ξάπλωσε κάτω με τρομερή λαβή (vid)

Newsroom
Υπάλληλος σώζει γυναίκα με το μωρό της από κλέφτη: Του χίμηξε και τον ξάπλωσε κάτω με τρομερή λαβή (vid)
Ο εργαζόμενος στην αλυσίδα φαστ φουντ ανέλαβε δράση, όταν άκουσε τη γυναίκα να ουρλιάζει για βοήθεια στο πάρκινγκ του εστιατορίου Fort Walton Beach στις ΗΠΑ.

Ένας γενναίος νεαρός υπάλληλος στη Φλόριντα απέτρεψε μια επίθεση σε αυτοκίνητο γυναίκας με μωρό παιδί, από επίδοξο κλέφτη. Έτρεξε αμέσως και αντιμετώπισε τον άνδρα που είχε αρπάξει τα κλειδιά του αυτοκινήτου από τη γυναίκα.

Ο εργαζόμενος στην αλυσίδα φαστ φουντ ανέλαβε δράση, όταν άκουσε τη γυναίκα να ουρλιάζει για βοήθεια στο πάρκινγκ του εστιατορίου Fort Walton Beach στις ΗΠΑ, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Okaloosa.

Ο 43χρονος William Branch επιτέθηκε στη γυναίκα, την ώρα που έβγαζε το μωρό της από το αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ στο Beal Parkway. Ο Branch της ζήτησε να της παραδώσει τα κλειδιά, ενώ κρατούσε ένα ραβδί. Τής έκλεψε τα κλειδιά από τη ζώνη του παντελονιού της γυναίκας, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου της και μπήκε μέσα.

Η γυναίκα φώναξε και ο άγνωστος υπάλληλος έτρεξε. Ο Branch φέρεται να γρονθοκόπησε τον εργαζόμενο στο πρόσωπο, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να βάλει στοπ στην παράνομη δράση του.

Το βίντεο που τράβηξαν περαστικοί απεικονίζει τον υπάλληλο και τον Branch να κυλιούνται στο πεζοδρόμιο του πάρκινγκ ενώ η γυναίκα που κρατά το μωρό της, ουρλιάζει να τον βοηθήσει κάποιος.

Ο υπάλληλος έσπρωξε τον Branch στο έδαφος και με κεφαλοκλείδωμα τον πέταξε κάτω, καθώς οι συνάδελφοί του σπεύδουν να κρατήσουν στο έδαφος τον ληστή.

Μια άλλη γυναίκα, η οποία επίσης κρατάει ένα βρέφος στην αγκαλιά της, φωνάζει: «Είχε ένα μωρό στα χέρια της, πώς τολμάς; Πώς τολμάς να την τρομοκρατείς έτσι;».

Οι υπάλληλοι κράτησαν τον δράστη ακινητοποιημένο μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Okaloosa συνέλαβε τον Branch ενώ ευχαρίστησε τον υπάλληλο για τη γενναιότητα του.