Γυναίκα στη Βραζιλία γέννησε δίδυμα, από… διαφορετικούς πατέρες

Newsroom
Γυναίκα στη Βραζιλία γέννησε δίδυμα, από… διαφορετικούς πατέρες
Η «διευκρίνιση» ήρθε μετά από τεστ πατρότητας.

Κι όμως… Συνέβη κι αυτό. Όπως αναφέρει η Globo αλλά και η DailyMail, μία γυναίκα από τη Βραζιλία έφερε στον κόσμο δίδυμα, τα οποία όμως είναι από διαφορετικούς πατέρες.

Πως το γνωρίζει αυτό; Η 19χρονη από το Minerios, ανέφερε ότι έκανε τεστ πατρότητας, καθώς μετά από οκτώ μήνες είχε αμφιβολίες για το ποιος ήταν ο πατέρας των παιδιών.

Έτσι λοιπόν συνέλεξε dna από το άτομο που νόμιζε ότι ήταν ο πατέρας, αλλά μετά από δύο τεστ, τα αποτελέσματα ήταν θετικά μόνο για ένα από τα δίδυμα. Τότε, έκανε τεστ και με τον δεύτερο άντρα που όπως αποδείχθηκε ήταν ο πατέρας του δεύτερου παιδιού.

Μιλώντας στο Globo, ο γιατρός της Tulio Jorge Franco εξήγησε: «Είναι πιθανό να συμβεί όταν δύο ωάρια από την ίδια μητέρα γονιμοποιούνται από διαφορετικούς άνδρες. Τα μωρά μοιράζονται το γενετικό υλικό της μητέρας, αλλά μεγαλώνουν σε διαφορετικούς πλακούντες».

Τόνισε βέβαια ότι η περίπτωση είναι εξαιρετικά σπάνια και συμβαίνει «1 φορά στο 1 εκατομμύριο», γι αυτό και δεν πίστευε ότι θα έβλεπε ποτέ μία τέτοια κατάσταση στη ζωή του.

Σύμφωνα με τη DailyMail, τα παιδιά είναι τώρα 16 μηνών. Όπως έγινε γνωστό, ένας από τους μπαμπάδες φροντίζει και τα δύο παιδιά, καθώς βρίσκεται στο πλάι της μητέρας τους.