Σερβιτόρα στα Hooters μοιράζεται τα μυστικά της για τα καλύτερα φιλοδωρήματα (vids)

Newsroom
Σερβιτόρα στα Hooters μοιράζεται τα μυστικά της για τα καλύτερα φιλοδωρήματα (vids)
Η αμερικανίδα Άμπι Λιν δίνει συμβουλές για το πως θα εξασφαλίζουν οι σερβιτόρες καλύτερα φιλοδωρήματα.

Μία αμερικανίδα σερβιτόρα στα ξακουστά Hooters, που βγάζει ένα καλό μεροκάματο, μόνο από τα γενναία φιλοδωρήματα από τους πελάτες της, αποφάσισε να αποκαλύψει τα μυστικά της! Δίνει συμβουλές σε σερβιτόρες, τι πρέπει να κάνουν για να εξασφαλίζουν ένα καλό φιλοδώρημα.

Η Άμπι Λιν διευκρινίζει λοιπόν πως τους πελάτες «δεν τους ενδιαφέρει το πώς ντύνεσαι, φτιάχνεις τα μαλλιά σου ή βάφεσαι. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η σχέση που αναπτύσσεις μαζί τους», αναφέρει και στη συνέχεια μοιράζεται τα μυστικά της…

Αρχικά, συμβουλεύει κάθε σερβιτόρα να προσέχει πάντα την εμφάνισή της: «Οι άνθρωποι σε προσέχουν πάντα όταν προσέχεις και εσύ τον εαυτό σου», ενώ προσθέτει - στα της δουλειάς- πως «πρέπει να είναι γεμάτα τα ποτήρια των πελατών» είναι «το πιο σημαντικό πράγμα στη δουλειά. Ακόμη κι αν είναι μισογεμάτα, φέρε τους ένα άλλο, γιατί οι άνθρωποι είναι ανυπόμονοι».

@abybtw Replying to @marlieandme2 this is 1 of 2 things that are THE most important as a server!! #server #serverlife #servingtips #serving #hootersgirl ♬ original sound - aby lynn

Η επόμενη συμβουλή έχει να κάνει με την άνεση, με την οποία μιλάς στους πελάτες, με την Aby να λέει ότι «το να χρησιμοποιείς υποκοριστικά δημιουργεί μια σύνδεση. Μου αρέσει να τους αποκαλώ όλους με ονόματα από κατοικίδια. Τους κάνει να νιώθουν πιο άνετα και έλκονται περισσότερο από εσένα. Πάντα λέω: “Γεια σου μωρό, να σου φέρω άλλο ένα ποτό”; ”Γεια σου γλύκα, θέλεις άλλη μια μπίρα”; “Γεια σου γλύκα είσαι έτοιμος για τον λογαριασμό;”».

Τι συμβαίνει όμως όταν ο άλλος είναι σε ραντεβού με το άλλο του μισό; H Άμπι χρησιμοποιεί τους ίδιους χαρακτηρισμούς; «Αν είναι ένα αγόρι με ένα κορίτσι, πάντα χαιρετάς πρώτα το κορίτσι. Δίνεις σημασία στο κορίτσι, έχεις οπτική επαφή μαζί της».

Όπως λέει η σερβιτόρα των Hooters, η μοναδική φορά που θα κοιτάξεις το αγόρι είναι όταν θα του παίρνεις παραγγελία ή θα του δίνεις το ποτό του».

@abybtw Replying to @owl_babe3 ignore all the noise in the back 😭 heres a pt 2!! #server #servertips #serverlife #hootersgirl #gobucs ♬ original sound - aby lynn

Από κει και πέρα, τονίζει πως το να διασκεδάζεις στη δουλειά είναι επίσης σημαντικό ενώ προσθέτει: «Ακόμη κι αν δεν νομίζει ότι είναι αστείο ή ακόμη κι αν έχεις προσβληθεί, γέλα. Γιατί θα σου δώσουν φιλοδώρημα. Το υπόσχομαι».

Επισημαίνει όμως πως οι πελάτες δεν θέλουν πάντα μια υπερβολικά γλυκιά σερβιτόρα, λέγοντας ότι κάποιες φορές ας είσαι και λίγο πιο δυναμική, κυρίως με μεγαλύτερους άντρες. Ενδιαφέρονται περισσότερο για μια κοπέλα με τσαγανό.

Δεν παραλείπει βέβαια να πει πως πάντα «κατηγορείς την κουζίνα. Αν ξέχασες να φέρεις το φαγητό, φταίει η κουζίνα», λέει και συμβουλεύει «να προσφέρεις δωρεάν γλυκό» για να φέρεις τον πελάτη και πάλι στα νερά σου».