Ισραηλινός συνελήφθη αφού δημοσίευσε βίντεο που έχει βάλει τον σκύλο του να «οδηγάει» το αυτοκίνητο του (vid)

Newsroom
Ισραηλινός συνελήφθη αφού δημοσίευσε βίντεο που έχει βάλει τον σκύλο του να «οδηγάει» το αυτοκίνητο του (vid)
Ακόμα πιο εξοργιστικό είναι πως ο 35χρονος δεν είχαν κάνει άδεια οδήγησης, καθώς δεν πέρασε τις εξετάσεις.

Είναι γεγονός πως κάνουμε ένα σωρό επικίνδυνες ανοησίες τις οποίες ποστάρουμε και στα social media, ωστόσο θα πρέπει να αναλογιζόμαστε και να αναλαμβάνουμε τις συνέπειες. Όπως ένας 35χρονος άντρας στο Ισραήλ, ο οποίος πολύ σωστά συνελήφθη!

Ο λόγος; Ο άνδρας από την Ein Naqquba, πόλη στα δυτικά της Ιερουσαλήμ , δημοσίευσε βίντεο με το μικρό σκυλάκι του, στην αγκαλιά του την ώρα που οδηγάει. Σα να μην έφτανε αυτό, έχει πάρει τα μπροστινά πόδια του σκύλου και τα τοποθετηθεί στο τιμόνι, για να αναπαραστήσει πως οδηγάει ο σκύλος και όχι αυτός.

Όταν το «ανέβασε» όμως στα social media αμέσως ο κόσμος εξαγριώθηκε. Το βίντεο έγινε viral και έπεσε στα χέρια της αστυνομίας που αναζήτησε τον άντρα.

Σε ανακοίνωσή της, επιβεβαίωσε ότι συνελήφθη ο 35χρονος για αλόγιστη οδήγηση: «Ο ύποπτος συμπεριφέρθηκε με απερίσκεπτο και ανάρμοστο τρόπο όταν άφησε τον σκύλο του να «κρατήσει» στο τιμόνι, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τους υπόλοιπους οδηγούς.

Στη συνέχεια «μοιράστηκε» τα πλάνα από την επικίνδυνη πράξη του, τα οποία έφτασαν στην αστυνομία. Όποιος κάνει τέτοια πράγματα, είναι σαφές ότι παίζει με ανθρώπινες ζωές. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να επιβάλλουμε και να διώκουμε σοβαρές τροχαίες παραβάσεις».

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο άνδρας δεν είχε καν έγκυρη άδεια οδήγησης, καθώς δεν είχε περάσει ποτέ τις εξετάσεις οδήγησης.