Ο 34χρονος με το κατσαβίδι στον Βόλο, χτύπησε και πάλι τη σύζυγό του: Την κλώτσησε και την πέταξε κάτω από το μηχανάκι

Newsroom
Ο 34χρονος με το κατσαβίδι στον Βόλο, χτύπησε και πάλι τη σύζυγό του: Την κλώτσησε και την πέταξε κάτω από το μηχανάκι
Ακόμα 11 μήνες φυλάκισης, αλλά και πάλι με… αναστολή. Όπως την πρώτη φορά, η οποία δεν τον εμπόδισε να της επιτεθεί και πάλι.

Η 26χρονη γυναίκα, μετά την απόφαση για αναστολή στην ποινή του πρώην συζύγου της, για την επίθεσή του με κατσαβίδι εναντίον της, το φώναζε πως «ποιος θα με σώσει τώρα, θα είμαι η επόμενη» και να που της επιτέθηκε ξανά.

Όπως αναφέρει το e-thessalia.gr, το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Λ. Ειρήνης με Βενιζέλου, στη Ν. Ιωνία, ο 34χρονος οδηγώντας ποδήλατο, εντόπισε την 26χρονη που επέβαινε σε δίκυκλο, την κλώτσησε, την πέταξε κάτω από το μηχανάκι, τη χτύπησε και προκάλεσε φθορές στο όχημα.

3

Ο 34χρονος αλβανικής καταγωγής, είχε επιτεθεί πριν λίγο καιρό ξανά στην πρώην σύζυγό του με κατσαβίδι λέγοντάς της μάλιστα, «θα πάθεις ό,τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις». Κι όλα αυτά μπροστά στο 5χρονοι παιδί τους.

Τότε, το δικαστήριο είχε επιβάλει ποινή φυλάκισης 14 μηνών με 3ετή αναστολή (και εφέσιμη), ενώ παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο συνήγορός του, ζήτησε να του επιβληθούν περιοριστικά μέτρα, ώστε να μην πλησιάζει την 26χρονη, το δικαστήριο απέρριψε την πρόταση.

Μετά τη νέα επίθεση, την οποία φοβόταν η γυναίκα και έγινε τελικά, επιβλήθηκε κι άλλη φυλάκιση 11 μηνών από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου , αλλά και πάλι με αναστολή, στον 34χρονο Αλβανό.