Με αναστολή άρα ελεύθερος ο 36χρονος με το κατσαβίδι, ξέσπασε η 26χρονη: «Ποιος θα με προστατεύσει; Θα κάνετε θέμα τη δολοφονία μου» (vids)

Newsroom
Με αναστολή άρα ελεύθερος ο 36χρονος με το κατσαβίδι, ξέσπασε η 26χρονη: «Ποιος θα με προστατεύσει; Θα κάνετε θέμα τη δολοφονία μου» (vids)
Ο ίδιος ο συνήγορός του ζήτησε να του επιβληθούν περιοριστικά μέτρα ώστε να μην πλησιάζει την 26χρονη, ωστόσο το δικαστήριο απέρριψε την πρόταση.

Ποινή φυλάκισης 14 μηνών μεν, με 3ετή αναστολή (και εφέσιμη) δε, η ποινή που επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στον 36χρονο που κατηγορείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει την 26χρονη σύντροφό του με κατσαβίδι, μπροστά τα έντρομα μάτια του 5χρονου παιδιού τους. Η αναστολή σημαίνει… ελεύθερος, οπότε δικαίως η 26χρονη γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα και φωνάζει πως κινδυνεύει. Μακάρι οι αρμόδιοι να την ακούσουν.

Ο ίδιος ο συνήγορός του ζήτησε να του επιβληθούν περιοριστικά μέτρα ώστε να μην πλησιάζει την 26χρονη, ωστόσο το δικαστήριο απέρριψε την πρόταση, οδηγώντας την 26χρονη να ξεσπάσει σε κλάματα: «Εμένα, ποιος θα με προστατεύσει τώρα που θα έρθει στο σπίτι μου και θα κάνει ξανά φασαρίες ή που μπορεί να με σκοτώσει;».

Η 26χρονη Κ.Π. μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, λέγοντας μάλιστα «την επόμενη φορά θα κάνετε θέμα την δολοφονία μου». Τόνισε ότι δεν είχε χρήματα μέχρι τώρα για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και ότι ξεκίνησε να δουλεύει μόλις πριν τρεις εβδομάδες.

2

Αυτός ήταν και ο λόγος που ξέσπασε ο καυγάς την περασμένη Κυριακή. Ζήτησε από τον 36χρονο χρήματα για να πάει να ψωνίσει ώστε να μαγειρέψει το φαγητό τους.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του δεν παραδέχθηκε ότι της επιτέθηκε με κατσαβίδι, αλλά είπε το είχε στα χέρια του για να επισκευάσει κάποια βλάβη στο σπίτι. Όταν ρωτήθηκε πως προήλθαν τα χτυπήματα στο σώμα της, είπε πως προήλθαν, αφότου της πέταξε ένα μπουκάλι, γλίστρησε και έπεσε.

2

Ο συνήγορος του 36χρονου υποστήριξε ότι επρόκειτο για συνηθισμένο καβγά ανάμεσα σε ζευγάρια και ότι δεν έχουν λάβει χώρα γεγονότα απειλής και επίθεσης με κατσαβίδι.