Η παρατηρητικότητα της φίλης της την έσωσε: Εντόπισε ένα λευκό χάπι μέσα στο ποτό της (vid)

Newsroom
Η παρατηρητικότητα της φίλης της την έσωσε: Εντόπισε ένα λευκό χάπι μέσα στο ποτό της (vid)
Δύο φίλες πήγαν για ποτό σε παμπ της Αγγλίας και εντόπισαν ένα χάπι μέσα στο ποτήρι με το ποτό.

Τα χειρότερα απέφυγε μια νεαρή κοπέλα στην Αγγλία, η οποία θέλησε να πάει να πιει ένα ποτό μαζί με μια φίλη της σε παμπ. Η 21χρονη Σόφι παρήγγειλε μια βότκα λεμόνι το βράδυ της 28ης Αυγούστου. Η 24χρονη φίλη και συνάδελφός της Ρέιτσελ, πήρε τα ποτά από το μπαρ και τα πήγε στο τραπέζι που καθόταν η Σόφι.

Κι ενώ η 21χρονη ήταν έτοιμη να πιει την πρώτη γουλιά, η Ρέιτσελ παρατήρησε ότι το ποτό της φίλης της «άφριζε» περισσότερο από το συνηθισμένο. Κοιτώντας πιο προσεκτικά, παρατήρησε ότι στον πάτο του ποτηριού υπήρχε ένα μικρό λευκό χάπι και αμέσως το ανέφερε στο προσωπικό της παμπ.

Στο παραπάνω βίντεο φαίνεται το ποτό της Σόφι, να αφρίζει και το δισκίο να διαλύεται σιγά σιγά. Ο μπάρμαν αντικατέστησε τα ποτά τους και τοποθέτησε καπάκια στο πάνω μέρος, έτσι ώστε να μην μπορεί να ρίξει τίποτα κανένας.

Η 24χρονη Ρέιτσελ μίλησε γι αυτή την εμπειρία με σκοπό να προειδοποιήσει κι άλλους να είναι πιο προσεκτικοί όταν πηγαίνουν σε μπαρ και παμπ. «Πάθαμε σοκ. Δεν θέλω να το σκέφτομαι αλλά αυτό που μας συνέβη ήταν απαίσιο. Δεν άγγιξε το ποτό της, το αφήσαμε για δέκα λεπτά και έτσι κατάφερα να δω αυτό που είχαν ρίξει μέσα. Ευτυχώς κανένας δεν ήπιε», είπε.

«Θέλω οι άνθρωποι να έχουν επίγνωση και να προσέχουν τα ποτά τους. Αν είχα τη δυνατότητα να μιλήσω σε αυτόν που το έκανε, θα του έλεγα πως θα ένιωθε αν το έκαναν στην κόρη του;», συμπλήρωσε η 24χρονη κοπέλα.

Το προσωπικό του μπαρ έλεγξε τις κάμερες ασφαλείας αλλά δεν κατάφερε να διακρίνει κάποια ύποπτη κίνηση. Παράλληλα, ενημέρωσαν ότι είναι διαθέσιμα τα καπάκια που καλύπτουν τα ποτήρια εφόσον οι πελάτες τα ζητήσουν.