Θρίλερ στην Κυψέλη: Ημίγυμνη γυναίκα δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, έπεσε αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο

Newsroom
Θρίλερ στην Κυψέλη: Ημίγυμνη γυναίκα δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, έπεσε αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο
Η γυναίκα ήταν γυμνή από τη μέση και πάνω και έφερε τραύματα – πιθανότατα από μαχαίρι – ενώ δίπλα της βρέθηκε και το αιχμηρό αντικείμενο.

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε μια γυναίκα στην Κυψέλη, με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο.

Όπως αναφέρει το Newsbomb.gr, περίπου στις 23:00 στην συμβολή των οδών Κυψέλης 59 και Ζακύνθου ακούστηκε ξαφνικά ένας έντονος γδούπος, με τους κατοίκους να βλέπουν στη συνέχεια στο έδαφος μια γυναίκα αιμόφυρτη.

Πλησιάζοντας είδαν πως η γυναίκα ήταν γυμνή από τη μέση και πάνω και έφερε τραύματα – πιθανότατα από μαχαίρι – ενώ δίπλα της βρέθηκε και το αιχμηρό αντικείμενο. Το πεζοδρόμιο είχε γεμίσει αίματα, ωστόσο η γυναίκα συνέχιζε να ανασαίνει, έστω και με δυσκολία.

Άμεσα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε το θύμα, ενώ αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή και διεξάγουν έρευνες.

Κατ’ εκτίμηση του αυτόπτη μάρτυρα Γιώργου Φώσκολου που μίλησε στο Newsbomb.gr, η γυναίκα έπεσε από κάποιο όροφο της πολυκατοικίας. Όπως εικάζει ο ίδιος, ενδεχομένως κάποιος της είχε καταφέρει τραύματα με μαχαίρι, με την ίδια να επιχειρεί να γλιτώσει πέφτοντας από το μπαλκόνι, Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για γυναίκα μεταξύ 40 – 50 ετών.