Γυναίκα στην Κίνα βλέπει με τρόμο μια βαλίτσα να πηγαίνει κατά πάνω της στις κυλιόμενες σκάλες και δεν προφταίνει να κάνει τίποτα (vid)

Newsroom
Γυναίκα στην Κίνα βλέπει με τρόμο μια βαλίτσα να πηγαίνει κατά πάνω της στις κυλιόμενες σκάλες και δεν προφταίνει να κάνει τίποτα (vid)
Είχαν τη φαεινή ιδέα να βάλουν στις κυλιόμενες σκάλες πρώτα τις βαλίτσες και να ακολουθήσουν αυτές.

Δημόσιος κίνδυνος αποδείχθηκαν δύο γυναίκες στην Κίνα, οι οποίες θέλοντας να κατέβουν με τις βαλίτσες τους τις κυλιόμενες σκάλες, είχαν τη φαεινή ιδέα να βάλουν πρώτα τις βαλίτσες στις ηλεκτρικές σκάλες στον σιδηροδρομικό σταθμό Hangzhou και μετά να κατέβουν κι αυτές.

Έβαλαν την πρώτη και ευτυχώς δεν πρόλαβαν να βάλουν τη δεύτερη, κοιτώντας παγωμένες το ολέθριο αποτέλεσμα που προκάλεσαν.

Η βαλίτσα φυσικά έπεσε και δεν έμεινε όρθια, πως θα μπορούσε άλλωστε και στην κυλιόμενη σκάλα, πιο κάτω στεκόταν μια γυναίκα. Η άτυχα γυναίκα έβλεπε τη βαλίτσα να κατρακυλάει κατά πάνω της, γύρισε να τρέξει να κατέβει γρήγορα για να την αποφύγει, αλλά… ο νόμος της βαρύτητας κέρδισε.

Η βαλίτσα έφτασε πολύ γρήγορα κάτω και «μάζεψε» τη γυναίκα από κάτω στα πόδια, με αποτέλεσμα να τη ρίξει κάτω και να τραυματιστεί.

2

Άμεσα έσπευσαν οι πρώτες βοήθειες και άνθρωποι των Αρχών, με τη γυναίκα να τοποθετείται σε φορείο και να μεταβαίνει σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Είχε έναν πολύ έντονο πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης της, ωστόσο η κατάστασή της είναι σταθερή.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, καθώς τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, μια γυναίκα από το Πεκίνο τραυματίστηκε όταν χτυπήθηκε από βαλίτσα επιβάτη. Στο δικαστήριο, το θύμα δικαιώθηκε και θα λάβει αποζημίωση για τα ιατρικά του έξοδα, ενώ αποφασίστηκε πως φέρει ευθύνη και η διοίκηση του σιδηροδρομικού σταθμού.