«Εμφύλιος» στο Νότιγχαμ για τα hooters που μπήκαν βασικός χορηγός σε παιδική ομάδα

Newsroom
«Εμφύλιος» στο Νότιγχαμ για τα hooters που μπήκαν βασικός χορηγός σε παιδική ομάδα
Αντικρουόμενες οι απόψεις σχετικά με τη συνεργασία των Hooters με παιδική ομάδα U10.

Αντιμαχόμενες είναι οι απόψεις στο Νότιγχαμ, μετά την ενέργεια τα τοπικά Hooters να μπουν βασικός χορηγός στη φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Burton Joyce!

Θα πει κανείς ”και που είναι το πρόβλημα;”, ωστόσο το θέμα είναι πως μιλάμε για παιδική ομάδα. Για παιδιά ηλικίας 10 ετών και κάτω και τα Hooters έχουν γίνει γνωστά ανά τον κόσμο, γιατί βασίζονται στην γυναικεία σεξουαλικότητα. Σερβίρουν μπύρες γυναίκες με πολύ κοντά μπλουζάκια και σορτσάκια/κολάν.

2

«Γιατί τα Hooters σεξουαλοποιούν τα παιδιά και ποιος στο καλό τους το επέτρεψε αυτό;» είναι ένα ενδεικτικό σχόλιο από αυτά που κατέκλεισαν τα social media, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Αυτά τα αγόρια είναι κάτω των 10 ετών. Αμφιβάλλω πολύ αν έχουν επίγνωση της σεξουαλικής έλξης της γυναίκας. Λάθος σε τόσα πολλά επίπεδα». Κάποιος άλλος έγραψε: «Θα μπορούσαν να είχα πάει σε μία πιο κατάλληλη ηλικία». Ένας τέταρτος το χαρακτήρισε «απολύτως αηδιαστικό»!

Βέβαια, δεν είχαν όλοι τις ίδιες αντιδράσεις, καθώς υπήρξαν και αυτοί που είχαν διαφορετική γνώμη για αυτή τη χορηγία…

Δυστύχημα Θεσσαλονίκη

«Γιατί ο κόσμος θυμώνει τόσο πολύ γι' αυτό;! Δεν έχουν πάει ποτέ στο Hooters; Ένα υπέροχο μπαρ, με εξαιρετικό σχέδιο μάρκετινγκ και τώρα υποστήριξη σε μια τοπική ομάδα όπου τα παιδιά μπορούν να προμηθευτούν τις εμφανίσεις τους. Ο κόσμος πρέπει να χαλαρώσει και να πάει να πάρει μια μπύρα», έγραψε κάποιος.

Στην ανακοίνωση της συνεργασίας, τα Hooters Nottingham έγραψαν στο Facebook: «Οι Hooters Nottingham είναι περήφανοι που είναι οι νέοι χορηγοί του Burton Joyce U10. Σας ευχόμαστε καλή τύχη αυτή τη σεζόν παιδιά».

Μετά το κλείσιμο των Hooters Cardiff, τα Hooters Nottingham είναι πλέον το μοναδικό υποκατάστημα της αλυσίδας στο Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο τα Hooters θα δημιουργήσουν σύντομα καταστήματα στο Λίβερπουλ.