Φοβισμένος ταύρος στη Φλόριντα βγήκε από τη αρένα, ανέβηκε στις κερκίδες και όπου φύγει… φύγει οι θεατές (vid)

Newsroom
Φοβισμένος ταύρος στη Φλόριντα βγήκε από τη αρένα, ανέβηκε στις κερκίδες και όπου φύγει… φύγει οι θεατές (vid)
Ο ταύρος φοβήθηκε και έψαξε σημείο διαφυγής από αυτό το μαρτύριο με αποτέλεσμα να βγει από την αρένα.

Βρισκόμαστε στο 2022 και ακόμα υπάρχουν «παραστάσεις» και «θεάματα» που εκμεταλλεύονται, βασανίζονται και σκοτώνονται πολλές φορές ζώα για να ευχαριστιέται (;) ο «άνθρωπος»! Κι όταν αυτά τα ζώα αντιδρούν, από φόβο και ταραχή, φταίνε κι από πάνω αν τραυματιστεί κανείς από τις αντιδράσεις τους.

Τραυματισμοί ευτυχώς, δεν φαίνεται να υπήρξαν στο συγκεκριμένο περιστατικό στη Φλόριντα, ωστόσο έχουμε ακόμα έναν ταύρο που βασανίζεται για να ευχαριστηθούν μερικές δεκάδες ανθρώπινα όντα.

2

Ο ταύρος φοβήθηκε και έψαξε σημείο διαφυγής από αυτό το μαρτύριο με αποτέλεσμα να βγει από την αρένα. Αρκετοί υπάλληλοι από τον φράχτη προσπάθησαν να του αποσπάσουν την προσοχή και να τον επαναφέρουν, τη στιγμή που κάποιος από την ενδοεπικοινωνία φώναζε «μείνετε ήρεμοι».

2

Ο ταύρος προσπαθεί να βρει διέξοδο διαφυγής, πάει να ανέβει και στις εξέδρες με αποτέλεσμα το πλήθος που είχε πάει να δει αυτή την κακοποίηση να σκορπίζει έντρομο, ώσπου τελικά ένας καουμπόυ κατάφερε να τον δαμάσει.

Πολλά τα σχόλια φυσικά υπέρ του κακόμοιρου ταύρου που «δεν ενδιαφέρεται για τα αξιολύπητα πλάσματα που τον περιβάλλουν. Θέλει απλώς να φύγει από εκεί», όπως έγραψε ένας, ενώ κάποιος πρόσθεσε: «Ανησυχώ περισσότερο για τον ταύρο, φαίνεται μπερδεμένος και φοβισμένος».