Κρητικοί καταδίωξαν, γρονθοκόπησαν και έβγαλαν μαχαίρι σε Γερμανούς τουρίστες επειδή τους… προσπέρασαν στον δρόμο

Newsroom
Κρητικοί καταδίωξαν, γρονθοκόπησαν και έβγαλαν μαχαίρι σε Γερμανούς τουρίστες επειδή τους… προσπέρασαν στον δρόμο
Οι δυο φερόμενοι ως δράστες από τον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου έχουν ταυτοποιηθεί, ωστόσο δεν έχουν συλληφθεί.

Δεν μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους τα όσα πέρασαν Γερμανοί τουρίστες στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου στην Κρήτη, για μία… προσπέραση στον δρόμο. Νόμιμη προσπέραση.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η οικογένεια Γερμανών, ηλικίας 46, 25 και 27 ετών, που είχαν νοικιάσει αυτοκίνητο για να γυρίσουν και να δουν την περιοχή καταδιώχθηκαν επί πολύ ώρα και εμβολίστηκαν από αγροτικό φορτηγάκι, στο οποίο επέβαιναν δύο κρητικοί, ηλικίας 36 και 38 ετών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο λόγος που εξαγριώθηκαν οι κρητικοί ήταν ότι οι Γερμανοί τους είχαν προσπεράσει νόμιμα στον δρόμο. Αυτό τους… θύμωσε και ξεκίνησαν καταδίωξη.

Το περιστατικό δεν σταμάτησε εκεί καθώς ο οδηγός του αγροτικού οχήματος, όταν τους εμβόλισαν φέρεται να απείλησε με μαχαίρι τους τουρίστες, ενώ όπως κατήγγειλε η οικογένεια Γερμανών, ο συνοδηγός επιτέθηκε με γροθιές στο ένα από τα νεαρά παιδιά που καθόταν στη θέση του συνοδηγού και στη συνέχεια στο άλλο, που πήγε να προστατεύσει τον αδερφό του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια προέβη σε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Μυλοποτάμου, οι δυο φερόμενοι ως δράστες έχουν ταυτοποιηθεί, ωστόσο δεν έχουν συλληφθεί, με το αυτόφωρο της διαδικασίας να ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.