Ξέσπασε κάτοικος του Ηρακλείου για το φονικό δέντρο: «Δεν το έβλεπαν; Έπρεπε να σκοτωθεί άνθρωπος;»- Πριν ένα μήνα κρίθηκε… ακίνδυνο (vid)

Newsroom
Ξέσπασε κάτοικος του Ηρακλείου για το φονικό δέντρο: «Δεν το έβλεπαν; Έπρεπε να σκοτωθεί άνθρωπος;»- Πριν ένα μήνα κρίθηκε… ακίνδυνο (vid)
Ένας πολίτης του Ηρακλείου, που έβλεπε το δέντρο καθημερινά να έχει γύρει και να έχουν βγει οι ρίζες του ξέσπασε μπροστά στην κάμερα του Alpha.

Πραγματικά είναι να τρελαίνεσαι με την ολιγωρία, την αδιαφορία, την γραφειοκρατία και δεν ξέρουμε κι εμείς με τι άλλο. Δυστυχώς για να φτιάξει κάτι στην Ελλάδα και να λειτουργήσει ο μηχανισμός, πρέπει πρώτα να υπάρξει θάνατος. Το δέντρο στο Ηράκλειο, που έπεσε και σκότωσε τον 51χρονο πατέρα τριών παιδιών, το βλέπανε καθημερινά που είχε γείρε κατά 80% και οι ρίζες είχαν βγει έξω

Πριν ένα μήνα μάλιστα είχε πάει συνεργείο να το ελέγξει και έκρινε πως δεν είναι… επικίνδυνο. Το μόνο που έκαναν ήταν να το κλαδέψουν, όπως επιβεβαίωσε στον Alpha και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ηρακλείου. Και το αποτέλεσμα ήταν να πέσει δίχως αέρα και να σκοτώσει έναν άνθρωπο που περίμενε στο φανάρι με το μηχανάκι του.

Ένας πολίτης, που το έβλεπε καθημερινά ξέσπασε μπροστά στην κάμερα του Alpha: «Τόσο καιρό, έπρεπε να σκοτωθεί άνθρωπος για να το δούνε; Εγώ περνάω κάθε μέρα από δω για να πάρω ψωμί και έχει βγει… Έχουν σηκωθεί οι ρίζες 40 πόντους εδώ και ένα μήνα. Έχουν σηκωθεί οι ρίζες. Και 80% έχει γείρει το δέντρο… 80% και έχει βγει στο δρόμο. Δεν το έβλεπαν;» φώναζε ο άνθρωπος…

«Λυπάμαι που ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του. Λυπάμαι πολύ για τον άνθρωπο. Για τον χαμό του ανθρώπου φωνάζω. Που του ΄ρθε ουρανοκατέβατο ένα δέντρο» κατέληξε.

Για το δέντρο (όπως και για άλλα 14) είχε υπάρξει επίσημη καταγγελία ιδιοκτητών λεωφορείων από τις 19 Μαΐου, αλλά τον προηγούμενο μήνα το έκριναν… ακίνδυνο!