Τρομερό: Βρήκε κλεμμένη τσάντα στην Πάτρα, η αστυνομία… την έστησε και εν τέλει πήγε η πυροσβεστική!

Newsroom
Τρομερό: Βρήκε κλεμμένη τσάντα στην Πάτρα, η αστυνομία… την έστησε και εν τέλει πήγε η πυροσβεστική!
Αρχικά της είπαν να περιμένει περιπολικό. Μετά από μιάμιση ώρα της ζήτησαν ξανά τη διεύθυνση και στη συνέχεια της είπαν, φέρτε την κλεμμένη τσάντα εσείς στο τμήμα.

Το καλό πήγε να κάνει (και ορθώς και μπράβο της) μία 36χρονη στην Πάτρα, αλλά ταλαιπωρήθηκε τελικά απίστευτα. Τι έγινε; Βρήκε μία τσάντα και κατάλαβε πως ήταν κλεμμένη, καθώς ήταν ανοιγμένη και είχε πεταμένα γύρω της πράγματα.

Όπως αναφέρει το Flamis.gr, η νεαρή γυναίκα επικοινώνησε άμεσα με την αστυνομία και η απάντηση που έλαβε ήταν πως «θα έχουν διαθέσιμο περιπολικό στις 3 μ.μ.». Το τηλέφωνο έγινε λίγα λεπτά μετά τις 12:00.

Η γυναίκα περίμενε για 90 ολόκληρα λεπτά! Στις 3.30 μ.μ. με την υπομονή της να εξαντλείται επικοινώνησε και πάλι με την αστυνομία, καταλαβαίνοντας πως απάντησε και πάλι η ίδια αστυνομικός, η οποία όμως την ξαναρώτησε για τη διεύθυνση του συμβάντος…

«Φαντάζομαι, για να μην έχετε σημειώσει την διεύθυνση δεν έχετε ειδοποιήσει κανέναν» της απάντησε με φανερό εκνευρισμό η 36χρονη, ζητώντας το όνομα της αστυνομικού, η οποία αρνήθηκε να το δώσει. Στη συνέχεια ένας άνδρας αστυνομικός μίλησε με την 36χρονη και ενημέρωσε πως είτε θα έπρεπε να πάει εκείνη την τσάντα στην αστυνομία είτε να περιμένει μέχρι να βρεθεί περιπολικό ή μηχανή.

«Μα είναι δυνατόν; Γιατί δεν μου τα λέγατε όλα αυτά από την πρώτη μας επικοινωνία και κάθομαι εδώ και μιάμιση ώρα και επιτηρώ την κλεμμένη τσάντα»; του απάντησε η 36χρονη.

Η γυναίκα «μπούχτισε» και σκέφτηκε τη λύση της πυροσβεστικής. Επικοινώνησε με το «199», και όντως πυροσβεστικό όχημα έφθασε στο σημείο, με τους πυροσβέστες να κάνουν τη δουλειά των αστυνομικών.

Μάλιστα κατάφεραν και εντόπισαν και τον κάτοχο της τσάντας τον οποίον κάλεσαν στο σημείο για να την παραλάβει.