Απίστευτη καταγγελία: Τούς διέκοψε από την δημόσια ερωτική πράξη στην Ιθάκη και της κατέστρεψαν το μηχανάκι για εκδίκηση

Newsroom
Απίστευτη καταγγελία: Τούς διέκοψε από την δημόσια ερωτική πράξη στην Ιθάκη και της κατέστρεψαν το μηχανάκι για εκδίκηση
Βγήκε στο μπαλκόνι, τους παρακάλεσε να την αφήσουν να κοιμηθεί και να πάνε… πιο πέρα, όμως το «ξαναμμένο ζευγάρι» ήταν απτόητο!

Σε μία άνω ποταμών καταγγελία προχώρησε μία γυναίκα από την Πάτρα, η οποία όμως βίωσε μία πρωτόγνωρη μορφή εκδίκησης, επειδή διέκοψε ένα ζευγάρι - κάνοντάς του παρατήρηση- που ερωτοτροπούσε έξω από το σπίτι της και είχε σηκώσει στο πόδι όλη τη γειτονιά. Το ζευγάρι αφού τελικά, υπό την απειλή της καταγγελίας στην αστυνομία έφυγε, επέστρεψε λίγο αργότερα καταστρέφοντάς της το μηχανάκι για εκδίκηση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το flamis.gr: «Συνέβη σε σπίτι γνωστής Πατρινής στην Ιθάκη και η γυναίκα αναστατώθηκε, αφού η ζημιά που προκλήθηκε στο δίκυκλο της οικογένειας είναι μεγάλη. Την καταγγελία έκανε η Βιβή Παξινού, εθελόντρια στην μάχη κατά του καρκίνου στο Νοσοκομείο Ρίου και υποψήφια για τα «βραβεία της χρονιάς» της εφημερίδας Πελοπόννησος.

2

Πριν λίγες ημέρες ξύπνησε -ενώ κοιμόταν στο εξοχικό της στην Ιθάκη- από τις φωνές ενός ζευγαριού που ερωτοτροπούσε κάτω από το σπίτι της. Βγήκε στο μπαλκόνι, τους παρακάλεσε να την αφήσουν να κοιμηθεί και να πάνε… πιο πέρα, όμως το «ξαναμμένο ζευγάρι» ήταν απτόητο!

Μετακινήθηκε λίγα μέτρα πιο πέρα σε ένα στενό και εκεί… έγινε της κακομοίρας! Οι φωνές τους ξεσήκωσαν την γειτονιά. Η κυρία Παξινού τούς φώναξε, δήλωσε πως θα φέρει την αστυνομία, ενώ ανέφερε και για το μηχανάκι που ήταν σταθμευμένο στο σημείο που σε δημόσιο χώρο γινόταν η ερωτική πράξη του ζευγαριού.

Το ζευγάρι των νεαρών έφυγε άρον-άρον μιας και προφανώς φοβήθηκαν για την έλευση αστυνομικών, όμως φαίνεται πως είχαν αποφασίσει να τιμωρήσουν την κυρία Παξινού για την «διακοπή» της ερωτικής τους συνεύρεσης.

2

Έτσι αρκετή ώρα αργότερα και αφού πίστεψαν πως όλοι θα κοιμόντουσαν γύρισαν και προκάλεσαν σημαντικά φθορές στο μηχανάκι. Το χάραξαν, έσπασαν καθρέπτες, προκάλεσαν ζημιά στο καντράν κλπ.

Κάποιος από την γειτονιά τους είδε αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Και με βάση τις περιγραφές του η κυρία Παξινού… κατάλαβε ποιοι ήταν. Δεν υπέβαλε μήνυση αφού θεωρεί βέβαιο πως… η αστυνομία δεν θα κατάφερνε να τους εντοπίσει».