Βρετανίδα χτύπησε «χαριτωμένο» τατουάζ στην Ταϊλάνδη, αλλά δύο χρόνια μετά είναι τελείως διαφορετικό (vid)

Newsroom
Βρετανίδα χτύπησε «χαριτωμένο» τατουάζ στην Ταϊλάνδη, αλλά δύο χρόνια μετά είναι τελείως διαφορετικό (vid)
Οι γραμμές έχουν πυκνώσει αισθητά, το μικρό αεροπλάνο φαίνεται τώρα πιο «γεμάτο» και θολό, σα να έχει «απλώσει» το μελάνι, ενώ έχει αλλάξει αισθητά και χρώμα.

Το να κάνετε ένα τατουάζ στις διακοπές σας μπορεί να φαίνεται διασκεδαστικό και δημιουργικό, ως προς το να θυμάστε για πάντα αυτό το ταξίδι, ωστόσο, συνίσταται πάντα να κάνετε πρώτα την έρευνά σας. Μία Βρετανίδα δυστυχώς δεν την έκανε, όταν ήταν διακοπές στην Ταϊλάνδη το 2020, με αποτέλεσμα, δύο χρόνια αργότερα το τατουάζ της να μοιάζει τελείως διαφορετικό.

Η Nancy Gill είχε επιλέξει να κάνει ένα «χαριτωμένο τατουάζ λεπτής γραμμής» λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο. Χτύπησε ένα μικροσκοπικό αεροπλάνο το οποίο σχηματίζει το σημάδι του απείρου.

2

Δυστυχώς, το σχέδιο φαίνεται τώρα, πολύ διαφορετικό με τις γραμμές να έχουν πυκνώσει αισθητά. Το μικρό αεροπλάνο φαίνεται τώρα πιο «γεμάτο» και θολό, σα να έχει «απλώσει» το μελάνι, ενώ έχει αλλάξει αισθητά και χρώμα.

@nancygill99

♬ original sound - Whatsername

Η Nancy μοιράστηκε φωτογραφίες μέσω του TikTok, με το «πριν» (από 2 χρόνια) και το «μετά» (σήμερα), με το βίντεο να έχει ξεπεράσει τα 2.7 εκατομμύρια προβολές.

Η ίδια έγραψε: «Όταν κάνεις ένα χαριτωμένο τατουάζ λεπτών γραμμών στην Ταϊλάνδη το 2020, και μοιάζει με αυτό δύο χρόνια αργότερα».

2

Το βίντεο έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους ακολούθους της στο TikTok. Ένας χρήστης έγραψε ότι θα «έκλαιγε» αν του συνέβαινε ποτέ κάτι τέτοιο, ενώ ένα άλλο άτομο παρατήρησε, πως «μοιάζει περισσότερο με μεθυσμένη μύγα τώρα».

Ευτυχώς, η Nancy μπορεί να δει την αστεία πλευρά του πράγματος.