Τρομακτικό βίντεο με νεαρό να «παλεύει» με καρχαρία: Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική (vid)

Newsroom
Τρομακτικό βίντεο με νεαρό να «παλεύει» με καρχαρία: Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική (vid)
Ο καρχαρίας πιάστηκε στο αγκίστρι σε μια παραλία της Νέας Υόρκης.

Την ώρα που οι συζητήσεις για τις επιθέσεις καρχαριών στις ΗΠΑ έχουν φουντώσει, ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Σε αυτό ένας νεαρός δίνει μάχη με έναν μικρό καρχαρία σε παραλία της Νέας Υόρκης.

Η εμφάνιση του καρχαρία ξεσήκωσε τον κόσμο που ήταν στην παραλία Smith Point στο Fire Island και απολάμβαναν το μπάνιο τους. Ο καρχαρίας ξεβράστηκε στην ακτή και ένας νεαρός έτρεξε προς το μέρος του και προσπάθησε να τον πιάσει.

Ο νεαρός έδωσε μάχη για να τραβήξει έξω τον καρχαρία καθώς τα κύματα τον ωθούσαν προς τον ωκεανό. Με μια προσεκτική ματιά όμως, μπορεί να διακρίνει κανείς ότι ο μικρός καρχαρίας είχε κολλημένο πάνω του ένα αγκίστρι ψαρέματος, το οποίο ο νεαρός προσπάθησε να αφαιρέσει.

Στο τέλος με την βοήθεια ενός άλλου άνδρα κατάφεραν να αφαιρέσουν το αγκίστρι από τον καρχαρία. Όπως επιβεβαιώθηκε οι δύο άνδρες ψάρευαν, όμως δεν είχαν σκοπό να πιάσουν τον καρχαρία, ο οποίος πιάστηκε στο αγκίστρι. «Ο καρχαρίας αφέθηκε ελεύθερος και αλώβητος», έγραψε κάποιος στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media.

Οι ψαράδες δεν επιτρέπεται να πιάνουν και να κρατούν καρχαρίες χωρίς τις κατάλληλες άδειες. Επιπλέον το κράτος έχει έναν εκτενή κατάλογο απαγορευμένων καρχαριών. Η απόφαση των δύο ανδρών να απελευθερώσουν τον καρχαρία ήταν η σωστή κίνηση δεδομένων των διατάξεων και των κανονισμών που υπάρχουν.