Κρήτη: Με την απειλή μαχαιριού προσπάθησε να βιάσει την ανήλικη αδερφή της φίλης του

Newsroom
Κρήτη: Με την απειλή μαχαιριού προσπάθησε να βιάσει την ανήλικη αδερφή της φίλης του
Ο 30χρονος πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος διαμένει αρκετά χρόνια στην Κρήτη, είχε συνάψει σχέση με την 23χρονη αδελφή της ανήλικης και όλοι μαζί διέμεναν στο ίδιο σπίτι στο Ηράκλειο.

Ένας 30χρονος πακιστανικής καταγωγής κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει την ανήλικη αδερφή της φίλης του. Το κορίτσι ηλικίας 14 ετών στα 15, κατάφερε να διαφύγει από τα χέρια του παρ’ ολίγον βιαστή του και να γλιτώσει τα χειρότερα.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο 30χρονος Πακιστανός, χθες Παρασκευή (13/08) πήρε τον δρόμο για τη φυλακή, αφού εισαγγελέας και ανακρίτρια Ηρακλείου τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Ο 30χρονος, ο οποίος διαμένει αρκετά χρόνια στην Κρήτη, είχε συνάψει σχέση με την 23χρονη αδελφή της ανήλικης και όλοι μαζί διέμεναν στο ίδιο σπίτι στο Ηράκλειο. Φέρεται να έβαλε στο μάτι και τη μικρή αδελφή, την οποία προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά υπό την απειλή μαχαιριού, όμως κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και να τρέξει μακριά.

Ο ίδιος αρνήθηκε όσα του αποδίδονται, ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα και τον έστειλαν στη φυλακή.