Άγριος καυγάς στο αεροδρόμιο του Ντάλας: Επιβάτιδα χαστούκισε υπάλληλο και αυτός της έκανε «τάκλιν» και της έριξε μπουνιά (vid)

Newsroom
Άγριος καυγάς στο αεροδρόμιο του Ντάλας: Επιβάτιδα χαστούκισε υπάλληλο και αυτός της έκανε «τάκλιν» και της έριξε μπουνιά (vid)
Η γυναίκα ξαφνικά χαστούκισε τον εργαζόμενο της αεροπορικής, ο οποίος γίνεται έξαλλος και έμοιαζε με μαινόμενο ταύρο...

Καθόλου καλή κατάληξη δεν είχε η λογομαχία που ξέσπασε μεταξύ μιας επιβάτιδας και ενός υπαλλήλου της Spirit Airlines. Οι δυο τους ξεκίνησαν να τσακώνονται λεκτικά και πρόσωπο με πρόσωπο στο αεροδρόμιο του Ντάλας (Dallas Fort Worth International Airport).

Ένας άλλος άντρας, κάποια στιγμή μπαίνει ανάμεσά τους, για να τους χωρίσει και να λήξει το όλο θέμα. Έχει με πλάτη την επιβάτιδα και πρόσωπο τον εργαζόμενο της Spirit Airlines, η οποία είναι μία αμερικάνικη αεροπορική εταιρεία πολύ χαμηλού κόστους.

2

Όπως μιλάνε και φωνάζουν και οι τρεις, η γυναίκα ξαφνικά χαστουκίζει τον εργαζόμενο της αεροπορικής, ο οποίος γίνεται έξαλλος και μοιάζει μαινόμενος. Ξεφεύγει από τον άντρα, παρά την προσπάθεια του να τον συγκρατήσει, όπως την κυνηγάει παραπατάει και τη ρίχνει κάτω και αυτήν από τα πόδια, κυλιούνται και όταν σηκώνονται της δίνει μπουνιά στον σβέρκο.

Τον συγκρατεί ο άντρας ενώ μπαίνουν και άλλοι μπροστά του, κρατώντας τον για να μην ξαναχτυπήσει τη γυναίκα που έχει απομακρυνθεί.

Όπως γνωστοποιήθηκε, ο εργαζόμενος τέθηκε σε αναστολή από την αεροπορική εταιρεία.