Κραυγή από μάνα ανήλικης: «Σώστε το παιδί μoυ, τρώει ξύλο και κινδυνεύει»», αρνείται να εγκαταλείψει τον 25χρονο σύντροφό της

Newsroom
Κραυγή από μάνα ανήλικης: «Σώστε το παιδί μoυ, τρώει ξύλο και κινδυνεύει»», αρνείται να εγκαταλείψει τον 25χρονο σύντροφό της
«Μια φορά πήγαν οι γιοί μου να την πάρουν από το σπίτι του νεαρού και βγήκε ο πατέρας του και κυνήγησε τα παιδιά! Εχω φτάσει στα όρια μου και θα πάρω το νόμο στα χέρια μου…», λέει η μάνα.

Μία σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης ενός ανήλικου κοριτσιού έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Πελοπόννησος», με την μητέρα Χριστίνα Τσαμπρού, να κραυγάζει για βοήθεια, καθώς η 16χρονη κόρη της Γεωργία ξυλοκοπείται από τον 25χρονο σύντροφό της. Οι φωτογραφίες από το Pelop.gr είναι το λιγότερο σοκαριστικές.

Το πρόβλημα όμως είναι, όπως αποκαλύπτει η μητέρα της, πως αρνείται να τον εγκαταλείψει για λόγους που κανείς δεν μπορεί εύκολα να καταλάβει, παρά μόνο ειδικοί ψυχίατροι.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, πρόκειται για την κοπέλα που είχε νοσηλευτεί στην Ψυχιατρική Κλινική Αθηνών (Δαφνί) κι από εκεί «απήχθη» από τον σύντροφό της, αφού πρώτα μαζί με την παρέα του έσπασαν την περίφραξη.

2

Η νεαρή, προ ημερών, μετέβη στο σπίτι της με εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού σε όλο της το σώμα! Η μητέρα έκανε μήνυση, ωστόσο λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών της τοπικής αστυνομίας (έπρεπε να γίνει διαβίβαση της μήνυσης από το 2ο στο 3ο Τμήμα) παρήλθε το αυτόφωρο και ο καταγγελλόμενος «κακοποιητής» δεν προσήχθη καν!

Η μητέρα ενημέρωσε πως ο ξυλοδαρμός έγινε σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα στο «Σκαγιοπούλειο» και πλέον αναζητά υλικό από κάμερες, ώστε να έχει ένα ακλόνητο πειστήριο στο δικαστήριο.

2

Η Χριστίνα Τσαμπρού μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και περιέγραψε τι βιώνει η οικογένειά της: «Απειλούμεθα οικογενειακώς, όλα είναι καταγεγραμμένα στις μηνύσεις και στην Εισαγγελία.. Μια φορά πήγαν οι γιοί μου να την πάρουν από το σπίτι του νεαρού και βγήκε ο πατέρας του και κυνήγησε τα παιδιά! Εχω φτάσει στα όρια μου και θα πάρω το νόμο στα χέρια μου…!».

2

Η ανήλικη αντιμετωπίζει, ούτως ή άλλως, ψυχιατρικά προβλήματα, έχει τάσεις φυγής, όμως σε πολλές περιπτώσεις και ιδιαίτερα όταν κακοποιείται, αναζητά τη μητέρα της, κάτι που φαίνεται και από τα μηνύματα που της έχει αποστείλει, μέσω διαδικτύου.