Μανιακός στο Μαυροβούνιο άνοιξε πυρ αδιακρίτως και σκότωσε τουλάχιστον 11 ανθρώπους (vid)

Newsroom
Μανιακός στο Μαυροβούνιο άνοιξε πυρ αδιακρίτως και σκότωσε τουλάχιστον 11 ανθρώπους (vid)
Ο ιστότοπος Ιn4s ισχυρίζεται ότι δράστης της επίθεσης είναι ο 34χρονος κάτοικος Βούτσκο Μπορίλοβιτς, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον αρκετών ατόμων γύρω από το σπίτι του.

Τουλάχιστον έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα (12/8) όταν άντρας άνοιξε πυρ στην πόλη Τσέτινα, στα κεντρικά του Μαυροβουνίου, μετέδωσαν η δημόσια ραδιοφωνία τηλεόραση του Μαυροβουνίου, RTCG, ο ιστότοπος In4s και η εφημερίδα Vijesti.

«Έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και έξι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ένα μέλος της αστυνομίας», ανέφερε η RTCG, που πρόσθεσε ότι ο δράστης περιλαμβάνεται στον απολογισμό αυτόν.

Αστυνομικός που μίλησε ζητώντας να μην κατονομαστεί επιβεβαίωσε τον τραγικό απολογισμό στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο ιστότοπος Ιn4s ισχυρίζεται ότι δράστης της επίθεσης είναι ο 34χρονος κάτοικος Βούτσκο Μπορίλοβιτς, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον αρκετών ατόμων γύρω από το σπίτι του. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες υπήρξε κάποια οικογενειακή διένεξη.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο κεφάλι, αλλά είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν ο δράστης σκοτώθηκε κατά τη διένεξη ή αυτοκτόνησε, μεταδίδει το In4s.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πληροφορίες για τρεις βαριά τραυματίες που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπως και ότι ο δράστης για αρκετή ώρα δεν άφηνε τα ασθενοφόρα να προσεγγίσουν τους τραυματίες.