Μοτοσικλετιστής μπούκαρε με τη μηχανή του μέσα σε σπίτι στο Δουβλίνο: «Τι στο δι@ολο έκανες;» (vid)

Newsroom
Μοτοσικλετιστής μπούκαρε με τη μηχανή του μέσα σε σπίτι στο Δουβλίνο: «Τι στο δι@ολο έκανες;» (vid)
Την ώρα που προσπαθεί να απεγκλωβίσει τον μπροστινό του τροχό πέφτει στο πλάι, πάνω στην πόρτα που έχει κατεδαφιστεί.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Δουβλίνο, όταν ένας αναβάτης μηχανής cross μπούκαρε με τη μοτοσυκλέτα του μέσα σε σπίτι, περνώντας από τη μπροστινή πόρτα του σπιτιού.

Το βίντεο, που απεικονίζει τον μοτοσυκλετιστή να έχει μπουκάρει με τη μηχανή του στο σπίτι και να έχει εγκλωβιστεί, καθώς επίσης και τις ζημιές που έχει προξενήσει, «ανέβηκε» στο TikTok, ενώ έχει τραβηχτεί από smartphone, με λεζάντα «το Δουβλίνο είναι υπέροχο».

Ο νεαρός άνδρας, που φοράει ευτυχώς κράνος, δείχνει σοκαρισμένος, την ώρα που προσπαθεί να απεγκλωβίσει τον μπροστινό του τροχό. Κάποια στιγμή όμως πέφτει στο πλάι, πάνω στην πόρτα που έχει κατεδαφιστεί.

2

Η μοτοσικλέτα έχασε εμφανώς τον έλεγχο στο δρόμο, έσπασε την εξώπορτα και στη συνέχεια χτύπησε την μπροστινή πόρτα με αποτέλεσμα να βγει από τους μεντεσέδες της.

Η γυναίκα, η οποία φαίνεται να είναι η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, τον ρωτάει: «Τι στο δι@ολο έκανες;», με τον μοτοσυκλετιστή να της απαντάει: «Γύριζα απ΄αυτόν τον δρόμο πολύ γρήγορα και το πίσω φρένο μου δεν λειτούργησε».

Η γυναίκα του είπε: «Χριστέ, θα μπορούσες να σκοτώσεις κάποιον».

Ο μοτοσικλετιστής της ζήτησε συγγνώμη και της έδωσε στη συνέχεια τα στοιχεία του.

@hchh_podcast Hilarious. 🤣 #fy #foryou #ireland #dublin #accident ♬ original sound - H_C_H_H_ PODCAST 🧢