Επίθεση με χημικό υγρό στο πρόσωπο δέχθηκε μία 49χρονη στη Μεσσήνη

Newsroom
Επίθεση με χημικό υγρό στο πρόσωπο δέχθηκε μία 49χρονη στη Μεσσήνη
Η γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και δη στο μάτι στην οφθαλμολογική κλινική του ΓΝ Καλαμάτας.


Εφιαλτικές μνήμες από την περιπέτεια της Ιωάννας Παλιοσπύρου και την επίθεση με το βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα ξύπνησαν στη Μεσσήνη, όταν μία 49χρονη γυναίκα δέχθηκε επίθεση με χημικό υγρό στο πρόσωπο στην περιοχή Ανάληψη.

Σύμφωνα με το Best tv η γυναίκα δέχθηκε επίθεση με χημικό υγρό από άγνωστο δράστη ο οποίος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο (στο μάτι) στην οφθαλμολογική κλινική του ΓΝ Καλαμάτας.

Περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/08) στην περιοχή Ανάληψης η 49χρονη γυναίκα πήγαινε στη δουλειά και όταν έφτασε στο σημείο επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης που εργάζεται.

Τότε δέχθηκε την επίθεση από άνδρα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του. Ο δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα με πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνεχεία της έριξε υγρό και στο πρόσωπο. Αφού δεν κατάφερε να την ακινητοποιήσει εν τέλει τράπηκε σε φυγή.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, εκτός κινδύνου ζωής, αλλά με σοβαρά εγκαύματα στην περιοχή του ματιού.

Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας με τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του δράστη να συνεχίζονται.