Νέο viral βίντεο Μπάιντεν: Μέσα σε 6 δευτερόλεπτα ξέχασε ότι χαιρέτησε τον Γερουσιαστή και σήκωσε ξανά το χέρι (vid)

Newsroom
Νέο viral βίντεο Μπάιντεν: Μέσα σε 6 δευτερόλεπτα ξέχασε ότι χαιρέτησε τον Γερουσιαστή και σήκωσε ξανά το χέρι (vid)
Μία μέρα μετά, το βίντεο στο οποίο ο Τζο Μπάιντεν φαινόταν να μην μπορεί να βάλει το σακάκι του, ήρθε ακόμα, που διατηρεί τα ερωτηματικά για την υγεία του.

Viral έχει γίνει ακόμα ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Τζον Μπάιντεν, με το κόμμα των Ρεπουμπλικανών στις ΗΠΑ να στοχεύει και πάλι ξεκάθαρα στο αν έχει διαύγεια ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μία μέρα μετά, το βίντεο στο οποίο ο Τζο Μπάιντεν φαινόταν να μην μπορεί να βάλει το σακάκι του, ήρθε ακόμα, από την υποδοχή που επεφύλαξε στον Λευκό Οίκο στον γερουσιαστή και ηγέτη της πλειοψηφίας των Δημοκρατικών Τσακ Σούμερ.

Πριν σταθεί στο βήμα για την ομιλία του, ο Σούμερ χαιρέτησε δια χειραψίας πρώτα τον Τζο Μπάιντεν και στη συνέχεια τους υπόλοιπους τρεις παρευρισκόμενους, ανάμεσά τους και η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι.

Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση είναι το γεγονός πως μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα, 6 για την ακρίβεια, ο πρόεδρος των ΗΠΑ τέντωσε και πάλι το χέρι του, δείχνοντας ότι περίμενε να χαιρετήσει και πάλι τον Γερουσιαστή. Σα να είχε ξεχάσει πως ήδη είχαν χαιρετηθεί δια χειραψίας.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο Twitter από τους Ρεπουμπλικανούς, που κάνουν λόγο για την υγεία του προέδρου των ΗΠΑ.