Ένα μυστηριώδες Boeing 737 ανακαλύφθηκε σε τυχαίο χώρο στο Μπαλί και κανείς δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε εκεί

Newsroom
Ένα μυστηριώδες Boeing 737 ανακαλύφθηκε σε τυχαίο χώρο στο Μπαλί και κανείς δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε εκεί
Όπως συμβαίνει συχνά με τα περίεργα και ανεξήγητα περιστατικά, έχουν κυκλοφορήσει πολλές θεωρίες (συνομωσίας) για το πώς το αεροπλάνο έφτασε εκεί.

Μυστήριο αποτελεί το πως ένα εγκαταλειμμένο Boeing 737, έχει βρεθεί στη μέση ενός χωραφιού στο Μπαλί και μέχρι και σήμερα, κανείς δεν γνωρίζει πώς έφτασε εκεί.

Βρίσκεται σε ένα λατομείο ασβεστόλιθου, κοντά στον αυτοκινητόδρομο Raya Nusa Dua Selatan, σε μικρή απόσταση από τη δημοφιλή παραλία Pandawa.

Όπως συμβαίνει συχνά με τα περίεργα και ανεξήγητα περιστατικά, έχουν κυκλοφορήσει πολλές θεωρίες (συνομωσίας) για το πώς το αεροπλάνο έφτασε εκεί, καθώς δεν υπάρχει επακριβής και επιβεβαιωμένη αναφορά.

2

Η πιο δημοφιλής θεωρία είναι αυτή που λένε οι ντόπιοι ότι το Boeing προσγειώθηκε εκεί από έναν πλούσιο επιχειρηματία. Ο «θρύλος» λέει ότι ήθελε (ο επιχειρηματίας) να το μετατρέψει σε εστιατόριο, αλλά του τελείωσαν τα χρήματα πριν προλάβει να ολοκληρώσει το εγχείρημα και έτσι απλά άφησε το αεροπλάνο σταθμευμένο στο χωράφι. Όμως, όπως λέγεται όμως, αυτό δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από τις Αρχές.

2

Ενώ το ξεχασμένο αεροσκάφος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών εξερευνητών όλα αυτά τα χρόνια, δυστυχώς είναι περιφραγμένο.

Παραδόξως, στο Μπαλί υπάρχει ακόμα ένα Boeing 737 στο Μπαλί, το οποίο είναι διαθέσιμο για εξερεύνηση. Βρίσκεται δίπλα σε ένα υποκατάστημα Dunkin' Donuts και πιστεύεται ότι βρίσκεται εκεί από το 2007.

2

Ίδια σενάρια και φήμες κυκλοφορούν και γι αυτό, εικάζοντας πως επρόκειτο να μετατραπεί (και αυτό) σε εστιατόριο. Αυτό το αεροπλάνο χρησιμοποιήθηκε ως χώρος εκδηλώσεων το 2018 και τώρα παραμένει απλά ένα μέρος μιας συναρπαστικής εμπειρίας εξερεύνησης που θέλουν να βιώσουν οι επισκέπτες και οι τουρίστες.