Καταγγελία Μπιμπίλα: «Επειδή διαβάστηκε το κείμενο του ΣΕΗ σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη, απειλούνται να μην πληρωθούν»

Newsroom
Καταγγελία Μπιμπίλα: «Επειδή διαβάστηκε το κείμενο του ΣΕΗ σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη, απειλούνται να μην πληρωθούν»
Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) Σπύρος Μπιμπίλας γνωστοποίησε μερικές από τις δεκάδες καταγγελίες που δέχεται καθημερινά.

Μόλις λίγα από τα δεκάδες ου μην εκατοντάδες προβλήματα που καταγγέλλουν καθημερινά στον ίδιο οι ηθοποιοί, γνωστοποίησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, προτρέποντας τους άνεργους ηθοποιούς να μην ξεκινούν πρόβες εάν δεν έχουν υπογράψει τις συμβάσεις τους.

«'Ηθοποιοί που επελέγησαν από ακρόαση δεν άρεσαν μετά από μερικές πρόβες , αλλά δεν τους έγιναν προσλήψεις ως ορίζει ο νόμος κι απολύονται!», τόνισε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και συμπλήρωσε πως «επειδή διαβάστηκε το κείμενο του ΣΕΗ σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη, (ηθοποιοί) απειλούνται να μην πληρωθούν».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΗ:

«Δυστυχώς φαίνεται ότι τα βάσανα των καλλιτεχνών δεν έχουν τελειωμό! Νέες πληροφορίες για περιστατικά που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά στον χώρο μας κι είναι επιτακτική πλέον ανάγκη να συναφθούν συλλογικές συμβάσεις!

Ηθοποιοί που επελέγησαν από ακρόαση δεν άρεσαν μετά από μερικές πρόβες, αλλά δεν τους έγιναν προσλήψεις ως ορίζει ο νόμος κι απολύονται!!! Αλλού παράσταση που εγκρίθηκε από Δήμο, διενεργήθηκε μπροστά σε κοινό, αλλά επειδή διαβάστηκε το κείμενο του ΣΕΗ σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη, απειλούνται να μην πληρωθούν!!!!

Σε μεγάλα στούντιο ηχογράφησης εν μέσω Αυγούστου ξεκινούν audio books για μεγάλο εκδοτικό οίκο, υπό τον όρο ότι οι ηθοποιοί θα απεμπολήσουν τα συγγενικά τους δικαιώματα!!!!

Αυτά κι άλλα πολλά, κι αν προσθέσουμε και τα προβλήματα της προηγούμενης ανάρτησης μου σχετικά με τα κακώς κείμενα δείχνουν πόση δουλειά μας περιμένει φέτος στο ΣΕΗ!!! Μην αρχίσετε πρόβες αν δεν σας προσλάβουν».