Θεσσαλονίκη: Την έβρισε και αποπειράθηκε να τη χτυπήσει γιατί πέταξε ένα κομμάτι ψωμί- «Θα σου φάω το λαρύγγι»

Newsroom
Θεσσαλονίκη: Την έβρισε και αποπειράθηκε να τη χτυπήσει γιατί πέταξε ένα κομμάτι ψωμί- «Θα σου φάω το λαρύγγι»
«Θα μείνω στη θεία μου στην Καλαμαριά μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση» ανέφερε ενώπιον του δικαστηρίου η παθούσα.

Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε από τις αστυνομικές αρχές. Τούτη τη φορά στη Θεσσαλονίκη, μία γυναίκα κατήγγειλε τον 56χρονο άντρα της στο ΑΤ του Θερμαϊκού για κακοποίηση.

Όπως αναφέρει το GrTimes.gr, η γυναίκα είπε ότι ο σύζυγός της άρχισε να τη βρίζει λέγοντας την ότι είναι κοπρόσκυλο, ότι θέλει να της φάει το λαρύγγι ενώ κατέθεσε ότι προσπάθησε να την χτυπήσει χωρίς αποτέλεσμα όμως γιατί πρόλαβε να τον αποφύγει τελευταία στιγμή.

«Ο λόγος που προέβη σ’ αυτές τις ενέργειες ήταν γιατί η σύζυγος του πέταξε ένα κομμάτι ψωμί στα σκουπίδια. Η παθούσα ανέφερε ότι ο σύζυγος στο παρελθόν είχε προβεί σε παρόμοιες ενέργειες» αναγράφεται στη σχετική δικογραφία.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.

«Θα μείνω στη θεία μου στην Καλαμαριά μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση» ανέφερε ενώπιον του δικαστηρίου το οποίο ήρε την κράτηση του με τους όρους απομάκρυνσης από τη συζυγική εστία και μη προσέγγιση της παθούσας σε απόσταση 100 μέτρων.