«Έφυγε» από τη ζωή το 3χρονο κοριτσάκι που είχαν «αναστήσει» οι γιατροί στο Θριάσιο: Δεν τα κατάφερε η μικρούλα (vid)

Newsroom
«Έφυγε» από τη ζωή το 3χρονο κοριτσάκι που είχαν «αναστήσει» οι γιατροί στο Θριάσιο: Δεν τα κατάφερε η μικρούλα (vid)
Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν οι λόγοι θανάτου είναι από τον κορονοϊό. Είχε τρεις μέρες πολύ υψηλό πυρετό. Είχε μεταφερθεί χωρίς τις αισθήσεις του.

Δυστυχώς τα νέα είναι δυσάρεστα όσον αφορά το 3χρονο παιδάκι, για το οποίο οι γιατροί στο Θριάσιο έδωσαν μεγάλη μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή και τα κατάφεραν μάλιστα. Το κοριτσάκι όμως δεν άντεξε και δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» που είχε μεταφερθεί.

Το κοριτσάκι είχε υψηλό πυρετό για τρεις μέρες, είχε χάσει τις αισθήσεις του και δεν ανέπνεε. Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά είχε κολλήσει κορονοϊό, ο οποίος του είχε προκαλέσει πυρετό, ο οποίος δεν έλεγε να πέσει κάτω από 40 τις τρεις τελευταίες μέρες.

Αρχικά είχε μεταφερθεί στο Θριάσιο και έγινε αμέσως εισαγωγή. Ξεκίνησε η μάχη με το χρόνο, η οποία έβγαλε τους γιατρούς νικητές, καθώς κατάφεραν να το επαναφέρουν. Από εκεί, η 3χρονη μεταφέρθηκε στο «Παίδων Αγία Σοφία» και μετά στην ειδική μονάδα Covid του «Αγλαΐα Κυριακού».

Συνέχισε να νοσηλεύεται σε σε κρίσιμη κατάσταση και δυστυχώς, άφησε την τελευταία πνοή του στις 15.00 το μεσημέρι της Παρασκευής (5/8). Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν ο κορονοϊός προκάλεσε το θάνατο του παιδιού και αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Πολύ λυπηρό γεγονός πραγματικά. Πολύ κρίμα…