Μοντέλο του Playboy μαζεύει λεφτά για να αγοράσει ποδοσφαιρική ομάδα

Newsroom
Μοντέλο του Playboy μαζεύει λεφτά για να αγοράσει ποδοσφαιρική ομάδα
Στα «χαρακώματα» βρίσκεται όμως με τη διοίκηση τους οποίους κατηγορεί για σεξισμό και ότι δεν πουλάνε σε γυναίκα. Η απάντηση της ομάδας ανέφερε ότι «δεν συζητάμε προτάσεις των social media, αλλά μόνο σοβαρές».

Κατά καιρούς διαβάζουμε στις σκανδαλοθηρικές ιστοσελίδες για τα μοντέλα και τις influencer που προσφεύγουν στο OnlyFans για να μαζέψουν χρήματα, για κάποια μεγάλη αγορά που θέλουν να κάνουν. Ένα κότερο, μια βίλα, ένα πολυτελέστατο αυτοκίνητο.

Στην περίπτωση της Daniella Chavez, αφενός ισχύει η «μεγάλη αγορά», αφετέρου δεν έχει να κάνει με τίποτα από τα παραπάνω, αλλά με μια… ποδοσφαιρική ομάδα. Και δη, την αγαπημένη της ομάδα. Έτσι λοιπόν, το μοντέλο του Playboy χρησιμοποιεί τη σελίδα του OnlyFans για να συγκεντρώσει χρήματα με την ελπίδα να αγοράσει την O'Higgins FC, από τη Χιλή.

2

Σύμφωνα με το Vice , ο σύλλογος εδρεύει στην πατρίδα του μοντέλου, τη Rancagua, η οποία βρίσκεται ακριβώς νότια του Σαντιάγο και παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας. Πόσο στοιχίζει η αγορά της; Γύρω στα 20 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα πάντα με το Vice.

Το μοντέλο είπε να αγοράσει την αγαπημένη της ομάδα και γι αυτό κατέφυγε στη σελίδα OnlyFans, η οποία χρησιμοποιείται κυρίως από γυναίκες με αισθησιακό περιεχόμενο. Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες κατάφερε να κερδίσει 8 εκατομμύρια δολάρια. Για να γίνει πιστευτή μάλιστα δημοσίευσε στο Twitter της και τα κέρδη της.

Η Chavez, είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό ADN της Χιλής: «Πιστεύω ότι με τη διευθυντική μου ομάδα μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα, να επιστρέψουμε στη Ρανκάγκουα μια ομάδα νικήτρια, με φιλοδοξίες. Δεν παίζω μόνο για τη συμμετοχή. Θέλω μια ομάδα νικήτρια που παλεύει για τα πάντα».

Τόνισε ότι υποστηρίζει την ομάδα από μικρό παιδί και είπε πως θέλει να βοηθήσει στην αύξηση των κερδών.

Ο σύλλογος όμως αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση σχετικά με την εκστρατεία συγκέντρωσης κεφαλαίων από την πλευρά της Chavez, τονίζοντας μάλιστα πως δεν σχεδιάζουν να καθίσουν και να διαπραγματευτούν μαζί της.

Η ίδια, κατηγορεί την τωρινή διοίκηση γιατί πουλάει σε οποιονδήποτε άλλον και όχι σε αυτήν, τους κατηγορεί για σεξισμό και ότι έχουν πρόβλημα με τον τρόπο που συγκέντρωσε τα λεφτά για την αγοροπωλησία.

Το διοικητικό συμβούλιο της O'Higgins απάντησε στα όσα τους κατηγόρησε το μοντέλο του Playboy: «Βλέποντας τα άρθρα του Τύπου ότι η οικογένεια Abumohor αποκλείει την πώληση του κλαμπ σε ένα συγκεκριμένο άτομο, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι αυτές οι πληροφορίες είναι εσφαλμένες και δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες της οικογένειας Abumohor.

2

Ο σύλλογος έχει δηλώσει ότι είναι ανοιχτός στην ενσωμάτωση νέων παραγόντων ή επενδυτών για την προώθηση της ανάπτυξης της ομάδας, ωστόσο αυτές οι προτάσεις πρέπει να παρουσιαστούν επίσημα στην ηγεσία του συλλόγου.

Δεν μπορούμε να θεωρούμε πραγματικές προτάσεις όσες εκδηλώνονται μέσω των κοινωνικών δικτύων στο ίντερνετ. Είμαστε ένας σοβαρός θεσμός που αναγνωρίζεται δημόσια για τις αξίες του».

Η Chavez είπε από την πλευρά της πως μόλις συγκεντρώσει όλο το ποσό θα επιδιώξει συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας. Το Vice συμπλήρωσε μάλιστα πως το μοντέλο έχει ήδη επενδύσει σε ομάδα της τρίτης κατηγορίας στην ίδια πόλη.