Απίστευτο: Γυναίκα στις ΗΠΑ μπήκε κάτω από τις ρόδες του ντελιβερά για να τον αναγκάσει να της πάει το ψυγείο μέσα στο σπίτι (vids)

Newsroom
Απίστευτο: Γυναίκα στις ΗΠΑ μπήκε κάτω από τις ρόδες του ντελιβερά για να τον αναγκάσει να της πάει το ψυγείο μέσα στο σπίτι (vids)
Όσο κι αν της εξηγούσε πως αυτός έπρεπε να κάνει απλά παράδοση και όχι εγκατάσταση, η γυναίκα επέμενε να της μεταφέρει το ψυγείο.

Είναι απίστευτο το που μπορεί να φτάσει κανείς για να περάσει το δικό του. Αδιαφορώντας μάλιστα και για τον άλλον. Αυτό το «μότο» φαίνεται πως ακολούθησε μία γυναίκα στις ΗΠΑ, η οποία δεν δίστασε να ξαπλώσει κάτω από το αυτοκίνητο του μεταφορέα, για να τον αναγκάσει να πάει το ψυγείο μέσα στο σπίτι της.

Έκπληκτος ο οδηγός, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, καθώς είχε μία γυναίκα κάτω από τις ρόδες του και μία άλλη μπροστά από το αυτοκίνητό του. Τις απαθανάτισε με το κινητό του και ανέβασε το… τραγελαφικό σκηνικό στο TikTok.

@thotty.boyy Cant make this shit up 😂😂😂 #Fyp #Viral #karen ♬ original sound - Thottyyboyy

«Δεν μπορούμε να το σηκώσουμε αυτό το πράγμα» έλεγε η γυναίκα στην προσπάθειά της να τον πείσει να της κουβαλήσει το ψυγείο εντός της οικίας της και να βγάλει το παλιό. Ο διανομέας ισχυρίζεται ότι έπρεπε απλώς να αφήσει το ψυγείο, ωστόσο, οι δύο γυναίκες επέμεναν να τους βγάλει το παλιό τους ψυγείο από το σπίτι και να βάλει το νέο.

@thotty.boyy Part 2 “ My Twin Not Movin Nathaniel “😂😂 #Fyp #viral #karen #StoryTime #homedepot ♬ original sound - Thottyyboyy

«Μου είπε δεν θα πας πουθενά «μέχρι να το κάνεις», ανέφερε ο διανομέας πως του διαμήνυσε η γυναίκα, που βρισκόταν κάτω από το αμάξι του. Όσο κι αν της εξηγούσε πως αυτός έπρεπε να κάνει απλά παράδοση και όχι εγκατάσταση, η γυναίκα επέμενε να της μεταφέρει το ψυγείο.

@thotty.boyy PART 3 “ THIS WHAT HAPPEN “ So Yall Can Stop Askin Me “ 😂😂 #storytime #fyp #viral #karen ♬ original sound - Thottyyboyy

Τα σχόλια ήταν πάρα πολλά στα βίντεο που πόσταρε, με τους περισσότερους να γράφουν «να σέβεστε τους ντελίβερι, δεν είναι υπηρέτες σας»!