Αλλαγή σχεδίου για το Tinder: Ξεχάστε τα ψηφιακά ραντεβού στο metaverse

Παύλος Παπαπαύλου
Αλλαγή σχεδίου για το Tinder: Ξεχάστε τα ψηφιακά ραντεβού στο metaverse
Και άσχημα νέα για το δικό του σύστημα οικονομίας.

Τα πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα για το τελευταίο τρίμηνο της Match Group (μητρικής εταιρείας της εφαρμογής Tinder) φέρνουν και άσχημες εξελίξεις για την εταιρεία που αναγκάζεται να κάνει βήμα πίσω σε δύο βασικούς τομείς.

Ο πρώτος από αυτούς είναι ο τομέας της μεταφοράς του περιβάλλοντος ραντεβού στο metaverse και ο δεύτερος το σύστημα των νομισμάτων που ήθελε να εφαρμόσει. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η πρώτη CEO της εταιρείας, Ρενάτε Νάιμποργκ, δήλωσε πως αφήνει τη θέση της και πριν από αυτό ανακοίνωσε τα άσχημα μαντάτα.

Το Tinder ετοιμαζόταν για το μεγάλο βήμα στο metaverse, όπου και οι χρήστες θα μπορούσαν να ζήσουν πιο ρεαλιστικά -στον ψηφιακό κόσμο- ραντεβού με άλλους και γι’ αυτό το λόγο είχε εξαγοραστεί και η Hyperconnect που ασχολείται με τον τομέα της εικονικής πραγματικότητας.

O νέος CEO της εταιρείας σημείωσε πως θα μελετηθούν εκ νέου όλα τα δεδομένα και οι όποιες αποφάσεις για αυτό το project θα παρθούν στο άμεσο μέλλον.

Σε ό,τι αφορά τα Tinder Coins, τα νομίσματα που θα χρησιμοποιούνταν εντός της εφαρμογής για αγορές Super Likes και πρόσβαση σε έξτρα χαρακτηριστικά, και αυτό το project μένει πίσω, παρά το γεγονός ότι έχει αρχίζει να υποστηρίζεται ήδη σε κάποιες αγορές.