Ιερέας μετέφερε γυναίκα με εγκεφαλικό στο Βελεστίνο, γιατί δεν υπήρχε οδηγός για το ασθενοφόρο (vid)

Newsroom
Ιερέας μετέφερε γυναίκα με εγκεφαλικό στο Βελεστίνο, γιατί δεν υπήρχε οδηγός για το ασθενοφόρο (vid)
Όταν οι δικοί της, κάλεσαν ασθενοφόρο, ενημερώθηκαν πως δεν υπήρχε βάρδια οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε και μαθαίνουμε για τέτοια περιστατικά, ευχόμαστε όμως να είναι η τελευταία. Έτσι λοιπόν, όπως γνωστοποιήθηκε, ένας ιερέας από την Αθήνα, ο οποίος έκανε τις διακοπές του στα Καναλάκια Μαγνησίας χρειάστηκε να γίνει τραυματιοφορέας.

Μετέφερε μια ηλικιωμένη γυναίκα που είχε υποστεί εγκεφαλικό στο νοσοκομείο, καθώς δεν υπήρχε οδηγός για το ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, η ηλικιωμένη γυναίκα -πρεσβυτέρα αλλου ιερέας που επίσης παραθέριζε στην περιοχή- υπέστη εγκεφαλικό και έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά όταν οι δικοί της, κάλεσαν ασθενοφόρο, ενημερώθηκαν πως δεν υπήρχε βάρδια οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου.

Ο ιερέας λοιπόν από την Αθήνα, έβαλε τη γυναίκα στο αυτοκίνητο του και την πήγε στο νοσοκομείο.

Στη διαδρομή για τον Βόλο συναντήθηκαν με το ασθενοφόρο που είχε ξεκινήσει από την αντίθετη κατεύθυνση και η ασθενής επιβιβάστηκε στο όχημα του ΕΚΑΒ, για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Βόλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή.