Αδιανόητο: Ο γυναικοκτόνος της Ζακύνθου πήρε τον γιο του για να δει αν ζει η μητέρα του

Newsroom
Αδιανόητο: Ο γυναικοκτόνος της Ζακύνθου πήρε τον γιο του για να δει αν ζει η μητέρα του
Προκλητικός ο γυναικοκτόνος της Ζακύνθου επικοινώνησε με τον γιο του μετά το φονικό για να δει την κατάσταση του θύματος.

Μία απίστευτη αποκάλυψη δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος» σχετικά με την γυναικοκτονία της Ζακύνθου.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αποκάλυψε ο γιος του θύματος, ο δράστης της δολοφονίας μετά την αποτρόπαια πράξη του, του τηλεφώνησε για να τον ρωτήσει αν ζει η μητέρα του ή αν πέθανε. Τόσο κυνικός ήταν...

Παράλληλα, ο 19χρονος μίλησε για τα όσα βίωνε στο σπίτι του στο Τσιλιβί: «Η μάνα μου φοβόταν. Εκανε δύο δουλειές για να ζει τα παιδιά της, αλλά και εκείνον. Ο πατέρας μου ξόδευε όλα του τα χρήματα. Τσακωνόντουσαν συχνά. Και εγώ και ο αδελφός μου είχαμε παρέμβει πολλές φορές. Ακόμη και χτυπώντας τον για να φύγει. Αλλά αυτός εκεί... Ακόμη και όταν πριν από ένα μήνα του έκανε μήνυση, εκείνος παρακάλεσε να γυρίσει πίσω. Τότε είχε αφεθεί ελεύθερος και υπήρξαν περιοριστικοί όροι να μην πλησιάζει την μάνα μου. Ομως εκείνος ήρθε και την παρακάλεσε να μείνει σπίτι μέχρι να βρει άλλο χώρο. Και η μάνα μου σκεπτόμενη εμάς και φοβούμενη το δέχτηκε. Παρά το ξύλο που είχε φάει από τα χέρια του».

Όσο για το τί έγινε την μοιραία εκείνη την ημέρα, είπε: «Ηρθε σπίτι μεθυσμένος, Εγώ έλειπα. Χτύπησε τη μάνα μου πολύ. Η μάνα μου πήγε στην Αστυνομία και του έκανε πάλι μήνυση. Και οι αστυνομικοί την άφησαν και έφυγε. Ούτε καν περιπολικό δεν διέθεσαν να την φέρει σπίτι. Να ελέγξουν, να δουν τι συμβαίνει. Την άφησαν αβοήθητη. Και ο πατέρας μου την βρήκε να κάθεται στα σκαλιά του σπιτιού και την σκότωσε»