Τραπεζικός υπάλληλος έκραξε τους εργοδότες του γιατί του έδωσαν μόνο 400.000 bonus

Newsroom
Τραπεζικός υπάλληλος έκραξε τους εργοδότες του γιατί του έδωσαν μόνο 400.000 bonus
Ένας τραπεζικός υπάλληλος στο Λονδίνο παραπονέθηκε στους ανωτέρους του για το μπόνους που έλαβε και στη συνέχεια απολύθηκε.

Εξοργισμένος έμεινε ένας τραπεζικός υπάλληλος στην Αγγλία, όταν διαπίστωσε ότι οι εργοδότες του, του έδωσαν ετήσιο μπόνους 300.000 λίρες και ενώ εκείνος περίμενε περισσότερα χρήματα.

Ο Φάμπιο Φιλίπι κάλεσε τους ανωτέρους του και τους είπε ότι το ποσό που έλαβε ήταν απαράδεκτο, τονίζοντας ότι την προηγούμενη χρονιά είχε πάρει 100.000 λίρες παραπάνω. Η απάντηση που πήρε από τα αφεντικά του ήταν ότι η απόδοσή του είχε πέσει και κατέληξε να απολυθεί, καθώς θεώρησαν ότι στοίχιζε πολλά στην τράπεζα.

Ο ιταλικής καταγωγής υπάλληλος έφτανε να παίρνει σχεδόν 700.000 λίρες ετησίως μαζί με τα μπόνους. Ξεκίνησε να εργάζεται στην τράπεζα του Λονδίνου το 1999 και σιγά σιγά ανέβαινε βαθμίδες.

Μέχρι το 2009, αυτός και η ομάδα της οποίας ηγείτο, πέτυχαν στόχους εσόδων ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ. Εκείνη τη χρονιά το μπόνους του ήταν 700.000 λίρες. Από το 2009 έως το 2016, ο Φιλίπι κέρδισε μόνο από μπόνους το εντυπωσιακό ποσό των 3,25 εκατομμυρίων λιρών, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο.

Τραπεζικός Υπάλληλος

Το 2012 μετακόμισε στο Μιλάνο για να ηγηθεί μιας ομάδας και έγινε Επικεφαλής Διανομής Λιανικών Πωλήσεων για την Ιταλία, κερδίζοντας βασικό μισθό 210.000 λίρες. Ωστόσο, από το 2016 τα αφεντικά της BNP Paribas άρχισαν να παρατηρούν ότι η απόδοση της εργασίας του είχε πέσει. Εκείνη την χρονιά ήταν δυσαρεστημένος καθώς τα μπόνους του έφτασαν τις 300.000 λίρες.

Στη συνάντηση που είχε με τους εργοδότες του εξέφρασε την δυσαρέσκειά του και ισχυρίστηκε ότι τον είχαν αδικήσει επειδή δεν ήταν Γάλλος και δεν είχε έδρα το Παρίσι. Τους είπε ότι ήταν ο καλύτερος κόουτς όπως αποδείκνυε και η απόδοση της ομάδας του και ότι θα μπορούσε μέσα σε λίγες μέρες να βρει μια νέα δουλειά. Μάλιστα, αποχώρησε έξαλλος από τη συνάντηση χωρίς να πει «ευχαριστώ ή αντίο».

Λίγο αργότερα ο Φιλίπι ενημερώθηκε ότι απολύεται και του δόθηκε προθεσμία έξι μηνών για να βρει κάποιον άλλον ρόλο. Ήταν θυμωμένος που η BNP Paribas τον επαναπατρίστηκε πίσω στο Λονδίνο και τελικά έφυγε από την τράπεζα το 2018. Σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn, ο Φιλίπι διευθύνει τώρα μια εταιρεία ακινήτων.