Survivor All Star: Η πρόταση του Acun και οι απαιτήσεις των παικτών

Newsroom
Survivor All Star: Η πρόταση του Acun και οι απαιτήσεις των παικτών
Μεγάλο στοίχημα για τον ΣΚΑΪ το Survivor All Star στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο μεγάλος στόχος που έχουν βάλει στον ΣΚΑΪ λέγεται Survivor All Star, καθώς υπάρχει η επιθυμία να προβληθεί στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Ωστόσο, υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες.

Κι αυτό διότι οι πρώτες κρούσεις που έχει κάνει ο Acun στα ονόματα που επιθυμεί να πάρουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα, καθώς οι περισσότεροι ζητούν εξωφρενικά ποσά.

Όπως γράφει το 7 ΜΕΡΕΣ TV, ο Τούρκος παραγωγός έχει ήδη αποφασίσει να διπλασιάσει το τελικό έπαθλο στο Survivor, από 100 σε 200 χιλιάδες ευρώ, ενώ σκοπεύει να δώσει ένα ποσό και στον φιναλίστ.

Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να γίνει μείωση στα υπόλοιπα χρηματικά ποσά, δηλαδή στον εβδομαδιαίο μισθό που θα παίρνουν οι παίκτες και αυτό δεν άρεσε σε κανέναν. Παρ’ όλα αυτά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν συζητήσει μέχρι στιγμής είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Ηλίας Γκότσης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την πλευρά του, για να πει το ναι στο Survivor All Star, θεωρεί πως θα πρέπει να δει στη λίστα του Acun αν όντως έχει συμπεριλάβει τους καλύτερους παίκτες