Κουίζ: Σου δίνουμε την περιγραφή, μπορείς να καταλάβεις το dating trend;

Newsroom
Κουίζ: Σου δίνουμε την περιγραφή, μπορείς να καταλάβεις το dating trend;
Στην εποχή που μας έχουν κατακλύσει δεκάδες dating trends, προσπαθούμε να ξεχωρίσουμε αυτά που συναντάμε συχνότερα εκεί έξω.

Τα dating trends, οι διάφορες τάσεις δηλαδή γύρω από το φλερτ, υπήρχαν ανέκαθεν στη ζωή μας. Ωστόσο, από την περίοδο της πρώτης καραντίνας μέχρι σήμερα, ανακαλύφθηκαν αρκετοί νέοι όροι, οι οποίοι περιγράφουν ουσιαστικά μέσα σε μία, το πολύ δύο λέξεις, μια κατάσταση που έχουμε βιώσει.

Αυτή ακριβώς τη νέα πραγματικότητα στο dating μάς συστήνει και το AXE στη νέα και ολόφρεσκη καμπάνια του. Έχοντας ως μπροστάρηδες τέσσερις εκπροσώπους της νεάς γενιάς (Konilo, Konstantina, Alex Manos και Giannakopoulos) προσπαθεί να μας κάνει άσους στο φλερτ και να μας μάθει τα πάντα γύρω από το dating με τα #AXEfreshTips.

axefreshtips

Γνωρίζεις, όμως, πώς ονομάζονται όλοι οι νέοι όροι του dating; Από το να εξαφανίζεται εντελώς ξαφνικά ένα άτομο με το οποίο έχουμε αρχίσει να βγαίνουμε, μέχρι την επιλογή συντρόφου με τα ίδια χαρακτηριστικά που είχε η πρώην σχέση μας, σίγουρα όλο και με κάποιο dating trend της εποχής μπορείς να ταυτιστείς.

Με το AXE για σύμμαχο στις προκλήσεις της νέας dating πραγματικότητας, σου δίνουμε την περιγραφή και εσύ θα πρέπει να βρεις το trend, στο οποίο αναφερόμαστε. Το έχεις;

Loading...

Όποια κι αν ήταν η βαθμολογία σου, με μια βόλτα από τo κανάλι του AXE στο Youtube και μια ματιά στα #AXEfreshTips που προσφέρει απλόχερα, είναι δεδομένο πως θα γίνεις άσος στο «παιχνίδι» του φλερτ. Τι περιμένεις;