Ο ορισμός της άγνοιας κινδύνου: Βγήκε με το ηλεκτρικό πατίνι στην αριστερή λωρίδα αυτοκινητόδρομου στο Χίθροου (vid)

Newsroom
Ο ορισμός της άγνοιας κινδύνου: Βγήκε με το ηλεκτρικό πατίνι στην αριστερή λωρίδα αυτοκινητόδρομου στο Χίθροου (vid)
Άγνοια κινδύνου είχε ένας άντρας που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Αγγλίας.

Τη στιγμή που ένας άνδρας διασχίζει τον αυτοκινητόδρομο Μ4 στο Χίθροου της Αγγλίας πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι και έχοντας πιάσει την αριστερή λωρίδα, κατέγραψε ένας οδηγός αυτοκινήτου.

Ο 48χρονος οδηγός βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο για να πάρει έναν φίλο του, όταν εντόπισε τον αναβάτη του σκούτερ. Είχε σταματήσει σε ένα χώρο πάρκινγκ του αυτοκινητόδρομου όταν ο αναβάτης πέρασε από δίπλα του με ταχύτητα, διασχίζοντας την αριστερή λωρίδα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου σοκαρισμένος είπε: «Ανησύχησα γι αυτόν, διότι ένα φορτηγό πέρασε από δίπλα του και θα μπορούσε να τον σκοτώσει. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που είδα».

Και πρόσθεσε: «Ήταν δύσκολο να τον δεις, Αρχικά είδα το φως από το τηλέφωνό του. Ήταν πολύ τυχερός που δεν είχε κάποιο ατύχημα». Ο οδηγός του I.X. λίγο πιο κάτω του φώναξε να τον πάρει μαζί του για να φτάσει με ασφάλεια στον προορισμό του, αλλά ο αναβάτης δεν δέχθηκε.

«Δεν σταμάτησε καν, απλώς συνέχισε. Μάλλον δεν με άκουσε για να είμαι ειλικρινής. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος μπορεί να είναι τόσο ηλίθιος. Ήταν σαν να επιθυμούσε τον θάνατο», συμπλήρωσε ο σοκαρισμένος οδηγός.