Επιμένουν Πορτοσάλτε και Κλείτου για τον Στρατάκη: «Με σαγιονάρα στο μποστάνι του παππού σου» (vid)

Newsroom
Επιμένουν Πορτοσάλτε και Κλείτου για τον Στρατάκη: «Με σαγιονάρα στο μποστάνι του παππού σου» (vid)
Τι και αν ο Ιωάννης Στρατάκης εξήγησε, ο Άρης Πορτοσάλτε και η Λίνα Κλείτουν επιμένουν πως ο καταξιωμένος μουσικός δεν έπρεπε να κυκλοφορεί με σαγιονάρες και βερμούδα στο Πρ. Μέγαρο.

Το θέμα με τον Ιωάννη Στρατάκη και την εμφάνισή του στο Προεδρικό Μέγαρο συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα, παρά τις διευκρινήσεις που έδωσε ο καταξιωμένος μουσικός, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η επίμαχη φωτογραφία είναι πολύ πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Φαίνεται όμως πως ο Άρης Πορτοσάλτε, δεν πείστηκε και συνέχισε να του ασκεί κριτική, το πρωί της Τρίτης. «Εμείς χθες το πρωί σχολιάζαμε μία φωτογραφία, δεν ξέραμε ποιος είναι. Ούτε ονομάσαμε κάποιον άλλον που του έμοιαζε. Επαναλαμβάνω στο Προεδρικό Μέγαρο δεν κυκλοφορούμε με σαγιονάρα και βερμούδα. Εγώ από χθες έχω στοχοποιηθεί από αυτό τον άθλι μηχανισμό που ταιριάζει με τον μηχανισμό των ακροδεξιών. Στοχοποιούμαι για την άποψή μου; Η γνώμη μου είναι οτι στο Προεδρικό Μέγαρο είτε έχουμε δουλειά, είτε χωρίς δουλειά, δεν μπαίνουμε με σαγιονάρα και βερμούδα. Θα με κρεμάσετε για την γνώμη μου;», είπε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, την ώρα που μιλούσε ακούστηκε και η Λίνα Κλείτου να συμφωνεί με την άποψη του Άρη Πορτοσάλτε, λέγοντας: «Με σαγιονάρα στο μποστάνι του παππού σου».