Μητσοτάκης στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο: Ούτε εκλογές, ούτε ανασχηματισμός, φύγετε για διακοπές»

Newsroom
Μητσοτάκης στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο: Ούτε εκλογές, ούτε ανασχηματισμός, φύγετε για διακοπές»
Ο πρωθυπουργός για μια ακόμα φορά ήταν ξεκάθαρος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν πρόωρες εκλογές, αλλά ούτε και ανασχηματισμός. Σύμφωνα με το reader.gr, μιλώντας με δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για την 48η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «εμείς θα συνεχίσουμε τις περιοδείες μας. Θα φανεί ποιος έχει την καλύτερη πολιτική φυσική κατάσταση. Ούτε εκλογές θα γίνουν, ούτε ανασχηματισμός. Φύγετε για διακοπές άνετα».

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ενεργειακή κρίση, λέγοντας ότι «για να υπάρχει έκτακτη Σύνοδος Κορυφής πρέπει να υπάρχει και πραγματικό αντικείμενο. Κάνουμε πολλές κινήσεις σε επίπεδο ΕΕ για το 15% (φυσικό αέριο)». Ο πρωθυπουργός ανέφερε, επίσης, ότι ο μόνος που είχε διάθεση για κουβέντα ήταν ο κ. Κουτσούμπας, με τον γενικό γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ να απαντά ότι «εγώ στόμα έχω και μιλιά δεν έχω».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ρωτήθηκε από την πλευρά του για το πώς πέρασε τον κορονοϊό με εκείνον να απαντά ότι ανάρρωσε και γρήγορα και ήταν και ασυμπτωματικός. Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ανέφερε στους δημοσιογράφους πως τον Δεκαπενταύγουστο θα μεταβεί στο Μόντρεαλ του Καναδά για συναντήσεις με την ομογένεια.