Η απάντηση του «Θανάση» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» στα σχόλια επειδή δουλεύει σε ταβέρνα: «Και σκ@τ@ μπορώ να καθαρίσω» (vid)

Newsroom
Η απάντηση του «Θανάση» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» στα σχόλια επειδή δουλεύει σε ταβέρνα: «Και σκ@τ@ μπορώ να καθαρίσω» (vid)
Ο ηθοποιός Άρης Τσάπης απάντησε στους επικριτές του στα socia media.

Ο Άρης Τσάπης έγινε γνωστός μέσα από την επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Ευτυχισμένοι μαζί», όπου υποδυόταν τον μικρό «Θανάση». Αυτή την περίοδο ο νεαρός ηθοποιός εργάζεται σε ταβέρνα. Το γεγονός ότι κάνει μια διαφορετική δουλειά από την υποκριτική έγινε αντικείμενο σχολιασμού στα social media με αποτέλεσμα να δώσει τη δική του απάντηση.

«Είδα αυτό το σχόλιο, δεν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Έχει γίνει καιρό, αλλά βλέπω πως έχει γίνει πολύ σούσουρο και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Από τη στιγμή που δεν ενοχλεί εμένα; Να ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν μόνο αρνητικά σχόλια. Δεν με πειράζει κανένα αρνητικό σχόλιο, έχω ακούσει τόσα στη ζωή μου. Έχω μάθει να τα φιλτράρω όλα», απάντησε ο ίδιος.

«Όσο για αυτό το σχόλιο "πλάκα μου κάνεις, από ηθοποιός δουλεύεις σε ταβέρνα". Η ταβέρνα, σκέψου, είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει. Έχω δουλέψει σε οικοδομή, έχω καθαρίσει σκάλες με τους γονείς μου, έχω κάνει delivery. Δεν μπορείς να φανταστείς. Και πολλές άλλες δουλειές. Μοίραζα φυλλάδια. Ήμουν και τότε ηθοποιός, είχα παίξει και τότε. Απλά αυτό αποβάλλετέ το από το μυαλό σας. Και εγώ έτσι ήμουν στην αρχή, αλλά είναι πολύ κακό να σκέφτεστε έτσι. Γιατί δυστυχώς δεν θα κάνετε πολλά πράγματα στη ζωή σας. Εγώ μπορώ να κάνω ό,τι δουλειά χρειαστεί, αρκεί να είναι ευτυχισμένοι η γυναίκα και το παιδί μου. Και σκ@τα μπορώ να καθαρίσω. Αυτά! Καλή συνέχεια», κατέληξε ο Άρης Τσάπης.

@aristsapis Απάντηση στο @_denis.b ♬ πρωτότυπος ήχος - Aris Tsapis