Αλυσίδα σάντουιτς στις ΗΠΑ προσφέρει δωρεάν γεύματα εφ΄όρου ζωής σε όσους κάνουν footlong τατουάζ το λογότυπο της

Newsroom
Αλυσίδα σάντουιτς στις ΗΠΑ προσφέρει δωρεάν γεύματα εφ΄όρου ζωής σε όσους κάνουν footlong τατουάζ το λογότυπο της
Το «μενού» έχει και μικρότερα τατουάζ, αλλά φυσικά όχι με εφ΄ όρου ζωής γεύματα.

Επιθετικό μάρκετινγκ; Ίσως… Η ουσία είναι πως το αμερικανικό franchise fast-food Subway, ιδιαίτερα δημοφιλές στην Αμερική με ειδίκευση στα σάντουιτς, αποφάσισε να προβεί σε ένα μεγάλο deal με τους fan του. Προσφέρει δωρεάν σάντουιτς εφ΄όρου ζωής σε αυτόν ή αυτήν που θα κάνει ένα τατουάζ «Footlong» με το λογότυπο της εταιρείας. Τι είναι το «Footlong»; Μέγεθος 12 επί 12 ίντσες στο πόδι.

Τα Subway φιλοξενεί ένα πάρτι στο Λας Βέγκας στις 27 Ιουλίου στο Bad Apple Tattoo, όπου εννέα από τους μεγαλύτερους θαυμαστές τους μπορούν να τιμήσουν την αγάπη τους για τα Subway με τον πιο μόνιμο δυνατό τρόπο.

Όσοι δεν είναι ιδιαίτερα τολμηροί βέβαια με το «Footlong» και θελήσουν να κάνουν ένα μικρότερο μέγεθος τατουάζ με το λογότυπο της ομάδας, τότε θα ανταμειφθούν και αυτοί με δωρεάν φαγητό, αλλά όχι εφ΄όρου ζωής.

2

Για ένα τατουάζ 3 επί 3 ίντσες στην ωμοπλάτη ή τη γάμπα θα έχουν δωρεάν γεύμα για ένα χρόνο. Για ένα τατουάζ 2 επί 2 στον καρπό, τον δικέφαλο ή το πόδι θα προσφέρει δωρεάν γεύματα για ένα μήνα.

Το πάρτι δεν σταματά μόνο στους λάτρεις των τατουάζ. Το μπλοκ πάρτι θα καλωσορίσει επίσης έναν DJ για τους καλεσμένους για πάρτι όλη τη μέρα σε μια πίστα χορού, έναν καλλιτέχνη γκράφιτι και έναν καλλιτέχνη αερογράφου για έναν λιγότερο μόνιμο τρόπο να τιμήσουν τη μεγάλη μάρκα σάντουιτς.

Και μην ανησυχείτε, οι επισκέπτες του πάρτι θα ανεφοδιαστούν με πολλά δωρεάν σάντουιτς έξι ιντσών από το νέο μενού της σειράς Subway, το οποίο είναι διαθέσιμο παγκοσμίως και μπορεί να παραγγελθεί με όνομα ή αριθμό – όπως #1 The Philly ή #9 The Πρωταθλητής.

2

Η προμελετημένη επιλογή των 12 σάντουιτς έχει επιμεληθεί για να δώσει στους πεινασμένους πελάτες την ευκαιρία να μείνουν πίσω και να αφήσουν τους καλλιτέχνες σάντουιτς να κάνουν τα υπόλοιπα.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές εάν η Subway θα εξακολουθεί να επιτρέπει στους πελάτες να προσαρμόζουν πλήρως τους συνδρομητές και τα γεύματά τους όπως στο παρελθόν.