Αν ψάχνεις κλιματιστικό η λύση είναι μία και λέγεται LEROY MERLIN!

Newsroom
Αν ψάχνεις κλιματιστικό η λύση είναι μία και λέγεται LEROY MERLIN!
Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι πρώτες μεγάλες ζέστες έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Για να περάσεις λοιπόν το καλοκαίρι σου ξέγνοιαστα, χωρίς να σε ταλαιπωρούν οι υψηλές θερμοκρασίες, καλό είναι να προλάβεις να αποκτήσεις το κλιματιστικό που χρειάζεσαι το συντομότερο δυνατόν ώστε να είσαι προετοιμασμένος.

Τα κλιματιστικά που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πολλά, οπότε η έρευνα αγοράς που θα κάνεις μπορεί να σου προκαλέσει σύγχυση. Μην αγχώνεσαι λοιπόν γιατί κάναμε εμείς την έρευνα αγοράς για σένα και καταλήξαμε πως ο καλύτερος προορισμός για κλιματιστικά είναι η LEROY MERLIN! Ας δούμε λοιπόν λεπτομερώς γιατί πρέπει να την προτιμήσεις.

Ανακάλυψε τον οδηγό αγοράς κλιματιστικού που σε βοηθά να διαλέξεις BTU ανάλογα με τα τ.μ του χώρου σου!

...

Στη LEROY MERLIN έχουν επίγνωση πως δεν είσαι γνώστης των τεχνικών χαρακτηριστικών που διαθέτουν τα κλιματιστικά και πως κάποια εξειδικευμένα χαρακτηριστικά μπορεί να σε μπερδεύουν… δεν πειράζει όμως… είναι οι ίδιοι experts πάνω σε αυτό και γι’ αυτό δημιούργησαν έναν οδηγό αγοράς κλιματιστικών ο οποίος σε καθοδηγεί στα κατάλληλα BTU κλιματιστικού με βάση τα τ.μ. που θέλεις να καλύψει! Για την ακρίβεια, μπορείς να βρεις κλιματιστικά 9000 BTU τα οποία είναι κατάλληλα για χώρους έως και 18 τ.μ., κλιματιστικά 12000 BTU που είναι κατάλληλα από 19 τ.μ. έως και 24 τ.μ., κλιματιστικά 18000 BTU που τοποθετούνται σε χώρους από 25 τ.μ έως και 36 τ.μ και τέλος, κλιματιστικά 24000 BTU τα οποία αποδίδουν άψογα σε μεγαλύτερα δωμάτια έως και 48 τ.μ.!

Έχεις στη διάθεσή σου τα πιο αξιόπιστα brands κλιματιστικών!

...

Η LEROY MERLIN δεν είναι τυχαία ο νούμερο ένα προορισμός για κλιματιστικά στην Ελλάδα… φροντίζει να προμηθεύεται πάντα μοντέλα από τους κορυφαίους κατασκευαστές κλιματιστικών της αγοράς, προκειμένου να εξασφαλίσει άριστη ποιότητα χρήσης αλλά και ασφάλεια για τους πελάτες της! Μεταξύ άλλων, ανάμεσα στα δημοφιλή brands που διαθέτει θα βρεις κλιματιστικά Toyotomi, Bosch, F&U, κλιματιστικά Sendo, Eurolamp, Omnys, κλιματιστικά Inventor, Aux, Mitsubishi, United, κλιματιστικά Haier, Hisense, Intercool, Equation και πολλά ακόμη, ώστε να είσαι σε θέση να αποκτήσεις το κλιματιστικό από τον κατασκευαστή που εμπιστεύεσαι!

Στη LEROY MERLIN παίζει και η ανακύκλωση κλιματιστικού με επιβράβευση!

...

Στη LEROY MERLIN δεν αρκούνται μόνο στο να συμπεριλάβουν τα καλύτερα κλιματιστικά στην γκάμα τους. Με σεβασμό προς το περιβάλλον και επιδιώκοντας να ενισχύσουν την περιβαλλοντική συνείδηση όλων μας, έχουν δημιουργήσει και ένα ανταποδοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης κλιματιστικών! Για την ακρίβεια, με κάθε αγορά νέου κλιματιστικού από τη LEROY MERLIN, αν επιλέξεις να της παραδόσεις το παλιό σου για ανακύκλωση, κερδίζεις δωροεπιταγή που ξεκινά από 50€ και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 100€ και μπορείς να την εξαργυρώσεις στην επόμενη αγορά σου!

Συγκεκριμένα, ανάλογα με το καινούργιο και το παλιό κλιματιστικό που θα παραδώσεις, αν αυτό είναι φορητό, ή είναι κλιματιστικό τοίχου έως και 9000 BTU & 12000 BTU, τότε κερδίζεις δωροεπιταγή αξίας 50€. Για κάθε ανακύκλωση και αγορά κλιματιστικού 17.000 BTU και άνω, κερδίζεις δωροεπιταγή αξίας 100€. Αυτό σημαίνει πως με την αγορά και την ανακύκλωση κλιματιστικού στη LEROY MERLIN δεν προστατεύεις μόνο την τσέπη σου, αλλά και το περιβάλλον!

Ακόμη, η LEROY MERLIN, στη διαρκή προσπάθειά της να συμβάλλει ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος, εκτός από το δικό της, εταιρικό πρόγραμμα της ανακύκλωσης κλιματιστικών, συμμετέχει και στο κρατικό πρόγραμμα της επιδότησης συσκευών, που μπορείς και σε αυτό να ανακυκλώσεις το παλιό σου κλιματιστικό και να πάρεις ένα καινούργιο!

Μπορείς να επιλέξεις και φορητά κλιματιστικά ή air cooler για ευελιξία!

...

Αν ψάχνεις κάποια μικρότερη λύση κλιματισμού, την οποία μπορείς να τη μετακινείς από δωμάτιο σε δωμάτιο ή ακόμη και να την μεταφέρεις μαζί σου στο εξοχικό σου, τότε πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά τα φορητά κλιματιστικά ή τα air coolers της LEROY MERLIN διότι δεν θα σου εξασφαλίσουν μόνο μεγάλη ευελιξία αλλά και υψηλή απόδοση!

Το φορητό κλιματιστικό και το air cooler είναι μια αρκετά συμφέρουσα λύση κλιματισμού διότι:

  1. Δεν απαιτούν κάποια διαδικασία εγκατάστασης
  2. Μετακινούνται εύκολα επομένως δεν σε δεσμεύουν για το ποιο δωμάτιο μπορείς να δροσίσεις
  3. Λόγω του μικρότερου όγκου τους αποθηκεύονται εύκολα
  4. Είναι πιο οικονομικά στην αγορά τους και δεν απαιτούν έξοδα τοποθέτησης

Έχεις πάντα και τη λύση του ανεμιστήρα!

...

Αν για κάποιο λόγο ψάχνεις και επιπλέον επιλογές κλιματισμού πέρα από τα κλιματιστικά, τότε υπάρχει πάντα και η κλασική λύση του ανεμιστήρα! Στη LEROY MERLIN μάλιστα βρίσκεις μια τεράστια ποικιλία από ανεμιστήρες για να επιλέξεις αυτόν που θεωρείς ότι ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες αλλά και στο γούστο σου! Αναλυτικά, μεταξύ των ανεμιστήρων της LEROY MERLIN, θα βρεις ανεμιστήρες οροφής, ανεμιστήρες δαπέδου, επιτραπέζιους αλλά και επαγγελματικούς ανεμιστήρες!

Τα πιο value for money κλιματιστικά, βρίσκονται αποκλειστικά στη LEROY MERLIN!

...

Πέραν όμως από την τεράστια ποικιλία σε κλιματιστικά αλλά και τις υπηρεσίες κλιματισμού που διαθέτει η LEROY MERLIN, όπως είναι η εγκατάσταση κλιματιστικού, άλλος ένας πολύ σημαντικός λόγος για να αποκτήσεις από εκεί το νέο σου κλιματιστικό είναι οι πολύ συμφέρουσες τιμές της: με την αγορά που θα κάνεις δεν αποκτάς μόνο ένα καινούργιο κλιματιστικό, αλλά έχεις στη διάθεσή σου και υπηρεσίες που σε βοηθούν μέχρι και το τέλος της διάρκειας της ζωής του. Τέλος μην ξεχάσεις να γραφτείς και στο LEROY MERLIN club για να κερδίσεις και επιπλέον εκπτώσεις στα κλιματιστικά της LEROY MERLIN!