Του έκλεψαν το σπίτι για 22η φορά: «Έχουμε πάρει 4-5 πλυντήρια, καμιά 10αριά ψυγεία» (vid)

Newsroom
Του έκλεψαν το σπίτι για 22η φορά: «Έχουμε πάρει 4-5 πλυντήρια, καμιά 10αριά ψυγεία» (vid)
Όπως θα δείτε στο βίντεο, δεν μιλάμε για κάποια πολυτελή βίλα, αλλά για ένα… δωμάτιο όλο κι όλο.

Μακράν η πιο άτυχη οικογένεια στη Σπάρτη, αλλά ενδεχομένως και σε όλη την Ελλάδα. Έχουν παραβιάσει το σπίτι τους στη τραπεζόντη 22 φορές. Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε δέκα φορές αλλά 22. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα και το αδιανόητο της ιστορίας είναι πως μετά από 21 φορές που πήγε η αστυνομία να ερευνήσει το μέρος και να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα κτλ. δεν έχουν βρει τίποτα.

Και όπως θα δείτε στο βίντεο, δεν μιλάμε για κάποια πολυτελή βίλα, αλλά για ένα… δωμάτιο όλο κι όλο. Ένα σπιτάκι, το οποίο φτιάχτηκε με κόπους ζωής, για να πηγαίνει ο πατέρας του κυρίου που μιλάει στην κάμερα στο χωριό του και να κάθονται λίγες μέρες με τα εγγόνια το καλοκαίρι.

Όπως είπε ο ιδιοκτήτης «παίρνουν μέχρι και τις χαρτοπετσέτες. Έχουμε πάρει μέχρι στιγμής 4-5 πλυντήρια, καμιά δεκαριά ψυγεία και τηλεοράσεις. Αυτή τη φορά πήραν και το όπλο».

Ανέφερε στη συνέχεια πως «είχαμε πάει στο κτηματολόγιο με τον πατέρα μου και η μητέρα μου να διορθώσουμε μια διαφορά και με το που ήρθαν τα βρήκαν όλα ανοιχτά. Δηλαδή, πόσο λείψαμε; Μια-δυο ώρες; Και ξέρετε κάτι; Σε αυτό εδώ το σημείο που βρισκόμαστε, μόνο όσοι είναι κοντά το κάνουν.

Και έχουμε απευθυνθεί στην αστυνομία ξανά και ξανά. Και δεν γίνεται τίποτα. Και ξέρετε κάτι; Κλέβουν και το ρεύμα. Είχα έρθει πέρσι με τα πέντε μου εγγόνια να κάτσουμε λίγες μέρες και είχαν πάρει με καλώδιο ρεύμα, μέσα από τους μπαξέδες… Να το ακουμπήσουν τα παιδιά να σκοτωθούν.

Φέραμε τη ΔΕΗ και απλά έβγαλαν το καλώδιο και έφυγαν. Και τους λέω, αν το κλέβαμε εμείς; Και μου λέει θα σε πηγαίναμε μέσα.

Δεν σε παρακολουθούν, είναι εδώ δίπλα. Και είναι αγανάκτηση. Δεν είναι μια-δυο φορές. Είναι αδύνατο να μην έχει βρει μετά από 21 φορές τίποτα η αστυνομία. Έχουμε αλλάξει 4-5 φορές τις πόρτες και τα παράθυρα. Αν δείτε τη λαμαρίνα, είναι φρούριο… δεν γίνεται. Είναι ντροπή».