Η Ελεύθερη Ώρα χρεώνει τους Iron Maiden για την φωτιά στην Πεντέλη: «Μας έκαψαν οι σατανάδες» (vid)

Newsroom
Η Ελεύθερη Ώρα χρεώνει τους Iron Maiden για την φωτιά στην Πεντέλη: «Μας έκαψαν οι σατανάδες» (vid)
Η Ελεύθερη Ώρα έχει το πρωτοσέλιδο της χρονιάς, καθώς χρεώνει την φωτιά στην Πεντέλη στην δαιμονική τελετή που έγινε στους Iron Maiden.

Αν υπήρχε βραβείο για το καλύτερο πρωτοσέλιδο της χρονιάς, τότε το σημερινό της «Ελεύθερης Ώρας» θα το κέρδιζε δια περιπάτου, καθώς όχι απλά δεν έχει βγει επικότερο φέτος, αλλά ούτε πρόκειται να βγει.

Και αυτό γιατί ούτε λίγο, ούτε πολύ, η συγκεκριμένη εφημερίδα χρεώνει την φωτιά στην Πεντέλη στους Iron Maiden και στην συναυλία που έκαναν τις προηγούμενες μέρες στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αφορμή για το μυθικό αυτό πρωτοσέλιδο, είναι η θεωρία που κυκλοφορεί από χθες στο διαδίκτυο και αναφέρει το εξής...

Στις 20 Ιουλίου του 2018 οι Iron Maiden είχαν κάνει συναυλία στην Μαλακάσα και τρεις μέρες μετά είχε ξεσπάσει η μεγάλη φωτιά στο Μάτι. Τώρα, εμφανίστηκε στις 16 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ και τρεις μέρες μετά είχαμε αυτή στην Πεντέλη.

Οι... σατανάδες Maiden

Έτσι λοιπόν προέκυψε το πρωτοσέλιδο «Μας έκαψαν οι σατανάδες», με τον υπέρτιτλο να αναφέρει: «Έπιασαν τόπο οι επικλήσεις των Iron Maiden στο «θηρίο 666», ενώ στον υπότιτλο εξηγεί: «50.000 θεατές στο ΟΑΚΑ συμμετείχαν -άθελά τους ως επί το πλείστον- σε δαιμονική τελετή, υπό τους ήχους του Μπαφομέτ και εν συνεχεία ξέσπασε η οργή του Θεού στην Αττική Γη».

Και αν νομίζετε οτι τελειώσαμε σε αυτά, κάνετε λάθος. Το κερασάκι στην τούρτα είναι στο σχόλιο της φωτογραφίας από την κάμερα του ΣΚΑΙ που δείχνει την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό με φόντο της φλόγες.

Σε αυτή λοιπόν, οι υπεύθυνοι της εφημερίδας διακρίνουν τα μάτια του κακού, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο σχόλιο: «Προσέξτε τα πύρινα μάτια του κακού πως ατενίζουν την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό».

Πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας