Ντελιβαράς στις ΗΠΑ με συγκλονιστική προσπάθεια έσωσε πέντε παιδιά από σπίτι που έπιασε φωτιά (vids)

Newsroom
Ντελιβαράς στις ΗΠΑ με συγκλονιστική προσπάθεια έσωσε πέντε παιδιά από σπίτι που έπιασε φωτιά (vids)
Ο 25χρονος ντελιβεράς ρίσκαρε την ίδια του τη ζωή για να σώσει τα παιδιά από ένα φλεγόμενο σπίτι στη Λουιζιάνα.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο δείχνει την ηρωική προσπάθεια ενός ντελιβερά πιτσαρίας στις ΗΠΑ να ορμά μέσα σε ένα σπίτι που είχε τυλιχθεί στις φλόγες προκειμένου να σώσει πέντε παιδιά που βρίσκονταν μέσα σε αυτό.

Ο 25χρονος ντελιβεράς περνούσε από την περιοχή με το αυτοκίνητό του όταν είδε ένα σπίτι να φλέγεται. Βγήκε από το όχημά του για να καλέσει βοήθεια, όμως συνειδητοποίησε ότι είχε αφήσει το κινητό του στο σπίτι.

Έτσι αποφάσισε να βοηθήσει αψηφώντας τον κίνδυνο. Ο καπνός δεν του επέτρεπε να δει αν υπήρχε κάποιος μέσα στο σπίτι και ενώ ήταν έτοιμος να γυρίσει πίσω, παρατήρησε έναν έφηβο που βρισκόταν πάνω στη σκάλα μαζί με άλλα παιδιά.

Παρότι τα μάτια του και τα πνευμόνια του καίγονταν από τη ζέστη, ο 25χρονος ανέβηκε τη σκάλα και έβγαλε με υπερπροσπάθεια τα τρία παιδιά. Στη συνέχεια επιχείρησε να σώσει και τα άλλα δύο. Πήρε αγκαλιά το ένα παιδάκι και όταν διαπίστωσε ότι δεν είχε τρόπο διαφυγής, έσπασε ένα παράθυρο και πήδηξε με το κοριτσάκι στην αγκαλιά του από το δεύτερο όροφο.

Όταν ολοκλήρωσε την ηρωική αποστολή του, ο νεαρός ντελιβεράς κατέρρευσε καθώς είχε εισπνεύσει καπνό, είχε υποστεί εγκαύματα και είχε σπάσει το χέρι του από την πτώση. Τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά γλίτωσαν χωρίς να υποστούν κάποιον τραυματισμό, ενώ μόνο το ένα χρειάστηκε να νοσηλευτεί καθώς είχε ένα ελαφρύ τραύμα από την πτώση.