Ζευγάρι στο Σίδνεϊ άφησε γενναιόδωρο φιλοδώρημα σε υπάλληλο των McDonald's που νωρίτερα «έφαγε» κράξιμο από πελάτη

Newsroom
Ζευγάρι στο Σίδνεϊ άφησε γενναιόδωρο φιλοδώρημα σε υπάλληλο των McDonald's που νωρίτερα «έφαγε» κράξιμο από πελάτη
Οι πελάτες είδαν την κακή συμπεριφορά και αποφάσισαν να ανταμείψουν την υπάλληλο των McDonald's.

Αποθεωτικά σχόλια έλαβε ένα ζευγάρι από το Σίδνεϊ, καθώς άφησαν ένα γενναιόδωρο φιλοδώρημα σε εργαζόμενη των McDonald's, ο οποίος λίγο νωρίτερα τα... άκουσε από ένα πελάτη.

Ο θυμωμένος πελάτης φώναζε στην υπάλληλο και σαν να μην έφτανε αυτό στη συνέχεια το έριξε ένα αναψυκτικό, με μια 21χρονη κοπέλα να βλέπει όλο το σκηνικό.

Αναστατωμένη από την αδιανόητη συμπεριφορά του θυμωμένου πελάτη, η 21χρονη και ο φίλος της αποφάσισαν να κάνουν κάτι για την εργαζόμενη και έτσι της άφησαν 50 δολάρια φιλοδώρημα.

Η κοπέλα πιστεύει ότι η υπάλληλος πρέπει να ήταν μεταξύ 15 και 17 ετών και είπε ότι κόντεψε να βάλει τα κλάματα, όταν εκείνη και ο φίλος της, της έδωσαν το γενναιόδωρο φιλοδώρημα.

Σε ανάρτηση της η έγραψε: «Το να δουλεύεις σε φαστ φουντ δεν είναι εύκολο, αλλά μην αφήνεις κανένας να επηρεάζει τη δουλειά σου. Το αγγελικό σου πρόσωπο έμοιαζε σαν να θα κλάψεις όταν σου δώσαμε αυτά τα χρήματα, οπότε μπορώ να πω ότι τα χρειαζόσουν και τα άξιζες».

Και συνέχισε: «Τι θα γινόταν αν συμπεριφέρονταν έτσι στην κόρη σου, σίγουρα δεν θα σου άρεσε και είμαι σίγουρη ότι σε αυτούς τους γονείς των κοριτσιών δεν θα ήθελαν να πετάνε πράγματα στο παιδί τους. Είσαι κοπέλα, ξόδεψε αυτά τα 50 δολάρια για τον εαυτό σου γιατί το αξίζεις».

Ο πατέρας του εργαζόμενου κοριτσιού βρήκε τη δημοσίευση και απάντησε, ευχαριστώντας το ζευγάρι για τη γενναιοδωρία του προς την κόρη του.