Το απόλυτο θρίλερ: Αγγλίδα άνοιξε τη βαλίτσα της και πετάχτηκε μια τεράστια ταραντούλα- Την είχε φέρει μαζί της από την Κύπρο (vid)

Newsroom
Το απόλυτο θρίλερ: Αγγλίδα άνοιξε τη βαλίτσα της και πετάχτηκε μια τεράστια ταραντούλα- Την είχε φέρει μαζί της από την Κύπρο (vid)
Το τραγικό είναι πως και μία άλλη χρήστης έγραψε ότι είχε κρυφτεί στις κάλτσες μία ταραντούλα, όσο ήταν στην Κύπρο.

Αν σας φαίνεται «εφιάλτης» η στιγμή που γυρνάτε από διακοπές και πρέπει να αδειάσετε τις βαλίτσες σας για να βάλετε πλυντήριο, τότε… ξανασκεφτείτε το, γιατί μία κοπέλα από τη Βρετανία, έζησε κάτι σαν… θρίλερ.

Επέστρεψε από τις διακοπές της στην Κύπρο και είπε να ανοίξει τη βαλίτσα της, όταν από μέσα πετάχτηκε μια τεράστια αράχνη ταραντούλα. Συνειδητοποίησε πως την είχε κουβαλήσει μαζί της από την Κύπρο και ήταν όλες αυτές τις ώρες μέσα στα ρούχα της.

@georgiahsx

♬ Oh No - Kreepa

Η ίδια φρίκαρε και τσίριζε. Πήρε τηλέφωνο τη φίλη της, Georgia για να της πει τα νέα και εκείνη δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της. Το δημοσίευσε μάλιστα στο TikTok γιατί το βρήκε αστείο ωστόσο μία χρήστης έγραψε πως είχε πάθει κι αυτός κάτι ανάλογο…

«Αυτό συνέβη και σε εμάς κατά κάποιον τρόπο στην Κύπρο. Φτιάχναμε τις βαλίτσες μας και υπήρχε κρυμμένη στις κάλτσες των αντρών μια ταραντούλα. Θα μπορούσε εύκολα να μπει στη βαλίτσα και να ταξιδέψει μαζί μας».